در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
همچنین مشخص شده است یک رژیم غذایی پرفیبر میتواند کمکی باشد به کاهش خطر بیماریهای قلبی، فشارخون بالا، چاقی، دیابت و سرطان.
پس چرا ما از خوردن برخی سبزیها امتناع میورزیم؟ برای رفع این معضل، باید سعی کنید روشهایی بیابید که غذاهای گیاهی را برای شما به غذایی لذیذ تبدیل کنند.
دوست ندارید یک بشقاب پر از بامیه یا کلم بروکلی روبهروی شما باشد؟ مجبور نیستید سعی کنید به تنوع روی آورید و سبزیهای مختلف را در سالادها، سوپها و سس ماکارونی و غذاهای مختلف دیگر بگنجانید.
گرچه تازهخوری بهترین کار است، اما اگر میوه و سبزی تازه در دست نداشتید، میتوانید از انواع کنسروی و یا منجمد آنها استفاده کنید. یک سیب در هر روز، یک منبع انرژی آن هم از نوع طبیعی است.
از آنجا که میوهها بسیار متنوع هستند، میتوانید از انواع طعمها و مزههای میوههای مختلف لذت ببرید. سعی کنید به روشهای جدیدی برای افزودن میوه به خوراکیهای روزمرهتان بیندیشید.
هر روز صبح را با یک نوع میوه از قبیل موز یا میوههای ریز آغاز کنید؛ هلو، گلابی یا خربزه و هندوانه را به وعده غذایی ظهر خود بیفزایید و میوههای تازه یا خشک را به عنوان شیرینی و تنقلات و میان وعده برگزینید.
ماجراجو باشید. نترسید و انواع میوه و سبزیها را در انواع غذاها امتحان کنید، تا در نهایت به طعم دلخواه خود دست یابید.
باید ذائقه خود را از حالت کنونی تغییر دهید و آن را با دیگر طعمها آشنا کنید.
سیبزمینی شاید جزو یکی از محبوبترین غذاها باشد. چربی کمی دارد و کربوهیدرات بالا که تقریبا بسرعت در بدنمان تبدیل به قند میشود.
سعی کنید روز خود را با یک لیوان آب میوه شروع کنید، تا صبحی سالم داشته باشید. اگرچه باید به خاطر داشته باشیم، آب میوه کالری بیشتر و فیبر کمتری نسبت به میوه تازه دارد، اما باز هم به عنوان یکی از 5 بخش توصیه شده میوه و سبزیهای روزانه به شمار میآید.
محققان معتقدند، فلاوونوئیدها ما را در برابر سرطان حفاظت میکنند. ایندولها هم که نوعی دیگر از فیتوکمیکالها هستند در خانواده کلمها به وفور یافت میشوند و ما را از انواع امراض مزمن محافظت میکنند.بتاکاروتنها که شناختهشدهترین کاروتنوئیدها هستند ، به هویج و دیگر سبزیها و میوهها، رنگهای نارنجی، قرمز و زرد میدهند و در بدن ما به ویتامین A تبدیل میشوند.
لیکوپن نیز که در گوجهفرنگی وجود دارد، ما را از بیماریهای آب مروارید، سرطان، بیماریهای قلبی عروقی و بیماریهای چشمی حفاظت میکند. این هم دلیلی مهم برای لزوم مصرف غذاهای رنگی (البته از نوع طبیعی).
این دسته از مواد جزو استروژنهای گیاهی هستند و به نظر میرسد اثراتی مشابه استروژن داشته باشند. فواید آنها شامل موارد زیر است: کاهش چربی خون و کاهش خطر سرطانهای وابسته به هورمون؛ مانند سرطانهای سینه، تخمدان، پروستات و سرطان رحم.
فیبر محلول که در آب به حالت نامحلول و چسبناک درمیآید؛ گوارش غذا را آهسته میکند و به شکم احساس پر بودن بیشتری میبخشد. میتوان آنها را در سیب، مرکبات و هویج یافت.
فیبر نامحلول هم سرعت رد شدن غذا را از رودهها افزایش میدهد و در سبوس گندم، سبزیها و تمامی دانهها یافت میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رضا بدرالسماء هنرمند پیشکسوت عرصه نگارگری در گفتوگو با «جامجم»:
وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم» مطرح کرد:
حسین الحاج حسن، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» بیان کرد:
در گفتوگو با دکتر سیدمرتضی موسویان، ضرورت و اهمیت داشتن دکترین در رسانه و دلایل قوت و ضعف رسانههای داخلی و معاند را بررسی کردهایم