دکتر حسینی در گفتگو با ایسنا ، با بیان اینکه آزمون دکترای تخصصی دانشگاه پیام نور در23 رشته گرایش 26 مهرماه برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر در مرحله تصحیح اوراق داوطلبان میباشیم و طی آن نیمه اول آذرماه نتایج اولیه این آزمون اعلام خواهد شد.
وی افزود: پس از آن اسامی پذیرفته شدگان دو برابر ظرفیت پذیرش برای انجام مصاحبه علمی منتشرخواهند شد و پس از اعلام نتایج نهایی، تحصیل پذیرفتهشدگان از ترم دوم تحصیلی جاری از بهمن آغاز میشود.
وی با اشاره به ظرفیت پذیرش در این آزمون اظهارکرد: بر این اساس در هر رشته 5 نفر به صورت آزاد و 5 نفر در قالب سهمیه اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور پذیرفته خواهند شد.
دکتر حسینی در خاتمه با بیان اینکه در سال جاری آزمون فراگیر دیگری برگزار نخواهد شد، اظهار کرد: ثبتنام آزمونهای فراگیر کارشناسی و کارشناسی ارشد سال آینده دانشگاه پیام نور بهمن ماه انجام خواهد شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم