افشار خبر داد:

بهره برداری از 1200 کیلومتر خط ریلی

معاون وزیر راه و مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور از بهره برداری از 1200 کیلومتر خط ریلی تا خرداد سال آینده خبر داد.
کد خبر: ۲۱۴۶۰۸

صادق افشار در گفتگو با مهر گفت: با بهره برداری از 1200 کیلومتر خط ریلی درسال آینده، برخی از کاستی هایی که ناشی ازعدم افتتاح پروژه های ریلی در 2.5 سال اخیر بوده است، جبران خواهد شد.

مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور افزود: علت تعدد پروژه های در دست ساخت در بخش ریلی کشور وجود همه پروژه های مذکور در لیست پروژه های اولویت دار کشور است و جزو اهداف برنامه چهارم توسعه محسوب می شده است.

وی با تاکید بر این که هیچ پروژه بدون اولویتی در بخش ریلی کشور در حال ساخت نیست، ادامه داد: کل پروژه های ریلی در حال ساخت، دارای اهمیت بوده اند و علت عدم بهره برداری از آنان عدم تخصیص منابع به میزان کافی بوده است.

افشار ابراز داشت: اگر در سال آینده از محل صرفه جویی سوخت 6 هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده به پروژه های ریلی تخصیص یابد، بخش عمده ای از طرحهای در حال ساخت ریلی کشور به سرانجام خواهد رسید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها