دادگاه افغانستان حکم صادر کرد:

20 سال زندان بخاطر اهانت به اسلام

دادگاه استیناف افغانستان، یک دانشجوی رشته روزنامه نگاری این کشور را به جرم "اهانت به اسلام و تکثیر یک مقاله کفرآمیز" به 20 سال زندان محکوم کرد.
کد خبر: ۲۱۰۹۰۴

به گزارش بی بی سی، پرویز کامبخش، یک سال پیش در شمال افغانستان به اتهام انتشار یک مقاله «حاوی مسایل کفرآمیز» که به جایگاه زن در اسلام می پردازد، بازداشت شده بود.

دادگاه ابتدایی در بلخ، این دانشجو را به اعدام محکوم کرده بود اما در پی جنجال در داخل و خارج افغانستان بر سر این موضوع، پرونده وی برای بررسی بیشتر به دادگاه استیناف در کابل ارجاع شد تا آنکه سرانجام این دادگاه، حکم صادره را به 20 سال حبس کاهش داد.

شماری از وکلای مدافع حاضر در تالار، در گفتگو با خبرنگاران، این حکم را «غیرعادلانه» خوانده اند زیرا می گویند که متهم، این مقاله را از یک سایت اینترنتی گرفته و فقط آن را در میان دوستان خود پخش کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها