ازدحام در جایگاه‌های CNG به حداقل می‌رسد

مدیر عامل شرکت گاز خودرو اعلام کرد ، با رفع نواقص و تعمیرات در جایگاه‌های فعلی و راه‌‌اندازی جایگاه‌های بزرگ در تهران، ازدحام در جایگاه‌های عرضه سوخت CNG بشدت کاهش می‌یابد و به حداقل می‌رسد.
کد خبر: ۲۱۰۴۶۳
مصطفی علوی در گفتگو با مهر با بیان این که مشکل ازدحام خودروها در جایگاه‌های CNG تا پایان سال بشدت کاهش پیدا می‌کند ، خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده ، سوختگیری خودروهای گازسوز در جایگاه‌ها در مدت زمان کمتری انجام خواهد شد.

وی با اشاره به این که ایران در ساخت بخشی از تجهیزات مربوط به CNG از جمله ساخت مخزن نوع اول به خودکفایی رسیده است، توضیح داد: تولید این نوع مخزن در حال حاضر در یک کارخانه انجام می شود که پیش بینی می‌شود تا پایان سال این میزان به 3 کارخانه افزایش پیدا کند.

علوی در ادامه ، تامین قطعات را یکی از مشکلات و چالش‌ های پیش‌رو برای تعمیر و نگهداری جایگاه‌های CNG عنوان کرد و افزود: برای دستیابی به شرایط مطلوب در ساخت و نگهداری جایگاه‌های CNG هدف‌گذاری شده که بومی‌سازی حدود 50‌‌درصد این صنعت نوپا نتیجه آن است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها