ثبت معاملات در رایانه و ایجاد کد رهگیری اجباری شد

در راستای سیاست دولت محترم جمهوری اسلامی مبنی بر اجباری شدن ثبت معاملات در رایانه و ایجادکد رهگیری ، دوره آموزشی برای مشارین املاک در سطح استان تهران برگزار شد.
کد خبر: ۲۰۴۴۵۵

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان بازرگانی استان تهران، پرتوزاده رئیس اداره اصناف و تشکلها گفت: به منظور جلوگیری از کلاهبرداری و فروش چند باره یک ملک ، دولت ثبت معاملات در رایانه و ایجاد کد رهگیری و مهر دیجیتال را اجباری کرد، بر این اساس برای هر ملک یک کد رهگیری تعریف شده و در سراسر کشور این کد قابل پیگیری است.

وی  افزود: به منظور اجرایی شدن این طرح دوره های آموزشی در سطح استان تهران برگزار شد و مشاورین بنگاههای معاملات املاک آموزشهای لازم را فرا گرفتند و کسب امتیاز لازم و مدرک پایان دوره یکی از ملاکهای دریافت پروانه کسب برای مشاورین املاک است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها