راه اندازی سیستم مونیتورینگ در جاده‌های ایران

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل ایران : در راه های اصلی 15 استان کشور ، امسال از سیستم مونیتورینگ، استفاده می شود.
کد خبر: ۲۰۲۸۲۲

به گزارش واحد مرکزی خبر،‌ معاون وزیر راه و ترابری در همدان با اعلام اینکه این سامانه برای کنترل و نظارت بیشتر و مدیریت لحظه ای پلیس در گردنه ها راه اندازی می شود ؛ گفت : این سیستم امسال در استان همدان ، در گردنه پرحادثه اسدآباد و سال آینده در گردنه آوج و همه کسی ، راه انداری می شود.

محمد بخارایی ،همچنین بهره برداری از 5 پایانه مرزی ، 130 مجتمع خدمات رفاهی ، ساخت 43 مرکز معاینه فنی خودرو ،افزوده شدن یکهزار و 500 دستکاه وسیله نقلیه سنگین و نیمه سنگین به ناوگان حمل و نقل کشور و ْآموزش یکصد هزار راننده را ازبرنامه های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور در سالجاری عنوان کرد.

 معاون وزیر راه و ترابری با اشاره به اینکه پارسال صدای راهبران در کشور راه اندازی شد ؛ گفت : امسال هم سیمای راهبران در راه اندازی می شود .


 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها