بهره برداری از خط تولید آب معدنی آذربایجان

بهره برداری از خط تولید آب معدنی در شرکت زمزم آذربایجان تحت پوشش سازمان صنایع غذایی و آشامیدنی بنیاد مستضعفان با ظرفیت تولید 12 هزار بطر در ساعت و با سرمایه گذاری 40 میلیارد ریال به طور رسمی آغاز شد.
کد خبر: ۲۰۱۷۷۳

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی و امور فرهنگی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی ، مهندس رسول رنجبری ، مدیر عامل شرکت زمزم آذربایجان با اعلام این خبر گفت: سرمایه گذاری این طرح از منابع داخلی شرکت و از محل تسهیلات بانکی تامین شده است.

مدیر عامل شرکت زمزم آذربایجان با اشاره به ظرفیت این خط جدید در تولید 12000 بطر آب معدنی در ظروف 1.5 لیتری و 14500 بطر در ظروف 500 سی سی ، بازار هدف این محصول جدید را در اقصی نقاط کشور اعلام کرد و گفت:  در نظر است با استفاده از ظرفیت توزیع  شرکت های گروه زمزم و نمایندگی های این شرکت نسبت به توزیع انبوه این محصول اقدام شود.

وی با اشاره به جایگاه شرکت زمزم آذربایجان نسبت به سایر رقبا ، افزود: شرکت زمزم آذربایجان با تولید انواع نوشابه ، ماءالشعیر ، دوغ و آب معدنی ، 47 درصد از سهم بازار منطقه شمال غرب کشور را در اختیار دارد.

رنجبری همچنین افزایش تنوع محصول ، ارتقاء کیفیت محصول و تنوع بسته بندی و استفاده از سیستم های تشویقی برای نمایندگان فروش در قالب برنامه های تشویقی یک ماهه و سه ماهه را از جمله اقدامات شرکت در جهت افزایش فروش شرکت برشمرد و ضمن اشاره به صادرات 3 میلیون دلاری شرکت به کشور عراق در سال گذشته ، از برنامه ریزی جهت صادرات آب معدنی  تولیدی خط جدید خبر داد.

خط جدید تولید آب معدنی در شرکت زمزم آذربایجان دارای بالاترین ظرفیت تولید در منطقه شمال غرب کشور به شمار می‌آید و از مرحله دریافت پریفورم تا پالتایزر به صورت کاملاً اتوماتیک فعالیت می کند و با توجه به قرار داشتن منابع آب معدنی این شرکت در دامنه های کوه های سهند و کیفیت بسیار مطلوب و کم نظیر آن ، امید می رود در آینده نزدیک با استفاده از ظرفیت کامل این خط جدید ، شرکت زمزم آذربایجان به یکی ازشرکت های پیشرو در تولید و عرضه آب معدنی در کشور تبدیل شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها