برای درمان افتادگی، ابروهایتان را تاتو نکنید

گروه سلامت: یک فوق‌تخصص جراحی پلاستیک با تاکید بر این که تاتو روش مناسبی برای اصلاح افتادگی ابرو نیست، اظهار کرد: اصلاح این عارضه صرفا با بالا بردن ابرو میسر نیست و باید برای تغییر وضعیت مناسب و اصولی ابرو از جراحی استفاده کرد.
کد خبر: ۱۹۹۸۲۱

دکتر مهدی راستی اردکانی، فوق‌تخصص جراحی پلاستیک در گفتگو با ایسنا گفت: امروزه اکثر زنان برای تغییر شکل در ابروی خود از روش تاتو استفاده می‌کنند که در این روش ابرو خارج از عضله بالای چشم (که ابرو روی آن قرار می‌گیرد) طراحی شده و در نتیجه ابروی نامناسب و مصنوعی به وجود می‌آید.

وی ادامه داد: در روش جراحی نه تنها چشم و ابرو از حالت خستگی و افسردگی بیرون می‌آید، بلکه با برداشتن پوست افتاده پشت پلک میدان وسیع‌تری برای دید چشم به وجود می‌آید، بنابراین با برداشتن تمام موهای ابرو و تاتو نمی‌توان به نتیجه مطلوبی رسید.

وی افزود: بهترین سن برای انجام این جراحی 40 سالگی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها