هاشمی رفسنجانی:

اعتماد مردم بزرگترین سرمایه‌ یک رسانه است‌

گروه سیاسی: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف و انعکاس واقعیت‌ها را رسالت مهم و وظیفه برجسته یک رسانه متعهد و حرفه‌ای دانست و گفت: به هر میزان که اطلاع‌رسانی در کشور سالم و واقعی باشد اعتماد و اطمینان مردم به رسانه‌ها و درنتیجه به نظام و مسوولان آن افزایش می‌یابد. به گزارش ایرنا، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار با مدیرعامل و مسوولان خبرگزاری کار ایران (ایلنا)، افکار عمومی را بهترین داور برای تمییز مطالب واقعی از غیر واقعی و سلامت یک رسانه دانست و افزود: در نظامی که مبنای آن اسلام و قرآن است مصلحت آنست که اطلاع‌رسانی شفاف، صادقانه و توام با امانتداری کامل باشد و اگرهدف حق است باید ابزار رسیدن به آن نیز حق و موجه باشد.
کد خبر: ۱۹۹۸۱۰
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، ایجاد امنیت شغلی و تامین معیشت ارباب جراید، بویژه خبرنگاران را موجب ارتقاء کیفی رسانه‌ها و نشریات دانست.

آیت‌الله هاشمی با تاکید برنقش حضور مردم در پیروزی، تثبیت و تداوم انقلاب اسلامی در دوره‌های مختلف و فراز و نشیب‌ها گفت: روشنگری، هدایت و اطلاع رسانی دقیق از وظایف انبیاست و پرهیز از افراط گری و تحریف حقایق همواره باید در انعکاس اخبار مدنظر رسانه‌ها باشد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها