حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری رسمی امارات (وام)، "نیکلا سارکوزی" در پایان دیدار خود با "بشار اسد" رئیس جمهور سوریه درکنفرانس مطبوعاتی مشترک در دمشق درباره مسئله هسته ای ایران گفت: سوریه با توجه به روابط مستحکم میان دمشق و تهران، در حل پرونده هسته ای ایران نقش ایفا میکند.
وی مسئله هسته ای ایران را حساس خواند و گفت: ایران همانند هریک از کشورهای جهان حق دارد که به انرژی صلح آمیز هسته ای دست یابد.
سارکوزی درعین حال ایران را متهم به تلاش برای دستیابی به سلاح هسته ای کرد و گفت: ایران نباید به سلاح هستهای دست یابد و دستیابی به انرژی صلح آمیز هستهای حق این کشور است اما سلاح هستهای، تهدیدی برای صلح منطقه و جهان است.
محمد البرادعی رئیس آژانس بین المللی انرپی اتمی روز گذشته اعلام کرد؛ فعالیتهای هستهای ایران صلح آمیز است.
وی در حالی که اعلام کدر جمهوری اسلامی ایران خود اصرار دارد در ان پی تی باقی بماند؛ گفت: ما به خوبی میدانیم که اسرائل دارای فعالیتهای هستهای نظامی گسترده ای است و میدانیم که این رژیم سلاح هستهای نیز دارد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....