وزیر تعاون:

تولید ناخالص ملی در دولت نهم به 7/7 درصد رسید

وزیر تعاون گفت: تولید ناخالص ملی در دولت نهم به 7/7 درصد رسید همچنین دولت احمدی‌نژاد نرخ تورم موجود در کشور را از 15/8 به 5/13 درصد رساند که این مساله از مهم‌ترین دستاوردهای دولت نهم است.
کد خبر: ۱۹۸۱۸۱

به گزارش فارس از سمنان، محمد عباسی ظهر امروز جمعه در جمع نمازگزاران سمنانی در مسجد امام این شهر افزود:دولت نهم دولت همت، حرکت و تحول است و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی نیز تحول و شجاعت را دو ویژگی اساسی دولت احمدی‌نژاد خواندند و حمایت خود را از کارگزاران نظام و مدیران اجرایی اعلام کردند.

وزیر تعاون روحیه تلاش و کوشش را در دولت نهم ستودنی توصیف کرد و گفت: در سال‌های اخیر بهره‌وری منابع تولید مثبت شد، نرخ بیکاری به زیر 10 درصد کاهش یافت و اتحاد و انسجام مردم و مسئولان ارتقا یافت.

عباسی اظهار داشت: اتحاد زمینه‌ساز رشد و توسعه کشور است و امروز در حالی که رئیس جمهور اسلامی ایران در سفر به هر کشوری با استقبال رسمی دولت‌ها و ملت‌ها رو به رو می‌شود، دولتمردان آمریکا هر روز منفورتر می‌شوند.

وی یادآور شد: وزارت تعاون در سه سال گذشته تلاش‌های گسترده‌ای در امر اشتغالزایی و کمک به ساخت مسکن در قالب طرح‌های مختلف داشته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها