به گزارش مهر، محمود احمدی نژاد که در آغاز سیزدهمین سفر استانی خود از دور دوم سفرهای استانی در جمع مردم اراک در ورزشگاه شهدای پنجم مرداد اراک سخن می گفت با بیان این مطلب به دستیابی جمهوری اسلامی ایران به فناوری پرتاب ماهواره اشاره کرد و گفت : جمهوری اسلامی ایران امروز بعد از گذشت 30 سال تحریم توانسته است به فناوری کامل پرتاب ماهواره به فضا دست یابد آن هم بدون اینکه قطعه ای از قطعات آن ماهواره و موشک وارداتی باشد.
وی افزود : امروز جمهوری اسلامی ایران در حالی ماهواره را به فضا فرستاده است که ساخت فناوری موشک و همچنین خود ماهواره کاملا توسط دانشمندان ایرانی صورت گرفته است.
محمود احمدی نژاد ادامه داد: ایران امروز به همت متخصصان جوان خود مخابرات پیشرفته هدایت ماهواره و موشک را به طور کامل در اختیار دارد و می تواند پیامهای ماهواره را دریافت کند.
رئیس شورای عالی امینت ملی تصریح کرد: بنده در این شرایط به بدخواهان نظام جمهوری اسلامی ایران می گویم که ملت ایران پیشرفته ترین تجهیزات زمینی مرتبط با ارسال ماهواره به فضا را در اختیار دارد.
رئیس قوه مجریه در خصوص موشک حامل ماهواره نیز گفت : پرتاب ماهواره نیازمند موشک پیشرفته است. موشک حامل ماهواره ایران نیز از دو قسمت تشکیل شده است، قسمت اولیه و قسمت دوم که حامل ماهواره است.
احمدی نژاد گفت : موشک اولیه 25 تن وزن دارد . این موشک این قدرت را دارد تا ماهواره را تا 250 کیلومتر به بالا ببرد آن هم با سرعت 2500 متر در ثانیه.
رئیس جمهور به موشک دوم ماهواره سفیر امید اشاره کرد و گفت : در این موشک ما تجهیزات فنی پیچیده ای داریم که در ابتدا باعث جدایی از موشک اولی می شود و سرعت ماهواره را به 8 هزار متر در ثانیه می رساند که این سرعت جزو بالاترین سرعت هاست ولی با این حال بنده این خبر را هم می دهم که جوانان ما موشک حامل ماهواره ای را در اختیار دارند و به زودی از آن استفاده خواهند کرد.
احمدی نژاد در ابتدای سخنان خود همچنین گفت امروز مردم ایران پرچمدار خداپرستی، عدالت، آزادی، کرامت برای همه ملتهاست . پس باید دست به دست هم دهیم تا در ایران جامعه ای نمونه برپا کنیم و کشوری مرفه، پیشرفته، آباد در کمال صلح و برادری و ایمان و پاکی داشته باشیم.
وی توکل بر خدا، همبستگی و وحدت، کار و تلاش مجاهدت و استفاده از علم و فناوری را در موضوعات مختلف از زمینه هایی خواند که باعث پیشرفت نظام جمهوری اسلامی ایران می شود.
رئیس جمهور گفت: امروز هر کشوری که می خواهد حرف جدیدی بزند در عرصه هوافضا، بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی سرمایه گذاری می کند.
احمدی نژاد تصریح کرد : آن اتفاقی که در شب میلاد حضرت موعود(عج) افتاد قدم نهادن ملت ایران در فضا بود، در حالی که کشورهای مخالف پیشرفت ما انتظار داشتند که بعد از 30 سال تحریم ما نتوانیم به پیشرفت و اقتدار دست یابیم.
رئیس جمهور تاکید کرد : دشمنان هر قدمی که در مسیر تحریم ما بردارند باید بدانند که ملت ایران مصمم تر از گذشته به سمت قله های پیشرفت حرکت خواهد کرد.
وی گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران اهل تعامل و گفتگو و همکاری با تمامی کشورهای جهان است ولی کشورهای مخالف پیشرفت ایران باید بدانند اگر بخواهند با تحریم جلوی ملت ایران را بگیرند سخت در اشتباه هستند زیرا ملت ایران نشان داد با دست خالی می توان به پیچیده ترین فناوری جهان دست پیدا کرد.