جمع‌آوری مخازن عرضه بنزین سوپر

گروه اقتصاد: رئیس سندیکای جایگاه‌داران سراسر کشور، از جمع‌آوری تعداد زیادی از مخازن بنزین سوپر در جایگاه‌های تهران خبر داد . بیژن حاج محمدرضا در گفتگو با مهر با بیان این‌که حدود 10‌جایگاه در سراسر تهران بنزین سوپر عرضه می‌کنند، گفت: 4‌روز پیش، تمامی مخازن عرضه بنزین سوپر از جایگاه‌ها جمع‌آوری و به جای آن، مخازن بنزین معمولی نصب شده است.
کد خبر: ۱۹۱۴۰۹
وی دلیل این اقدام را زیان جایگاه‌ها و کاهش تقاضا برای بنزین سوپر پس از افزایش قیمت به لیتری 540 تومان عنوان کرد و افزود: در حال حاضر، فروش بنزین سوپر به حدود 2 هزار لیتر در روز رسیده، در حالی که قبل از افزایش قیمت، روزانه حدود 35 هزار لیتر بنزین سوپر به فروش می‌رسید.رئیس جایگاهداران سوخت سراسر کشور از عرضه بنزین سوپر در چند جایگاه اختصاصی وزارت نفت و برخی جایگاه‌های شمال تهران خبر داد و اظهار کرد: جایگاه‌های شمال تهران نیز از عرضه بنزین سوپر متضرر می‌شوند اما به دلیل این‌که در آن منطقه تقاضا بیشتر است، طبق دستورالعمل، این جایگاه‌ها اقدام به فروش بنزین سوپر می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به زیان جایگاه‌ها از فروش بنزین سوپر با نرخ 540 تومان، از 20 روز قبل تصمیم به جمع آوری مخازن بنزین سوپر گرفته شد و در حال حاضر بجز در چند جایگاه، بنزین سوپر ارائه نمی‌شود و مخازن سوپر آنها، تبدیل به مخازن بنزین معمولی شده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها