با پذیرش دانش‌ آموزش صورت گرفت

آغاز فعالیت اولین دبیرستان ورزش کشور در همدان

اولین دبیرستان ورزش کشور با ظرفیت یکصد دانش‌آموز، پذیرش از علاقه‌مندان را آغاز کرد. به گفته مدیرعامل باشگاه فرهنگی ــ ورزشی پاس همدان، این واحد آموزشی نخستین دبیرستان ورزش کشور است که با هماهنگی سازمان آموزش و پرورش از سال تحصیلی پیش رو فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
کد خبر: ۱۸۹۹۴۹

سید محمد کاظم اولیایی با اشاره به این که این دبیرستان با گرایش فوتبال فعالیت می‌کند و از دانش‌آموزانی که با مدرک سوم راهنمایی قصد ورود به مقطع متوسطه را دارند نام‌نویسی می‌کند، افزود: دبیرستان ورزش زیرنظر باشگاه فرهنگی ــ ورزشی پاس همدان فعالیت خواهد کرد و برای فاز اول 75 تا 100 نفر از دانش‌آموزان را پذیرش می‌کند.

وی با تاکید بر توجه بیشتر به مدارس فوتبال برای رده سنی نونهالان و نوجوانان گفت: از ابتدای تابستان تاکنون بیش از هزار و 200 نونهال و نوجوان برای ثبت‌نام در مدرسه فوتبال پاس همدان نام‌نویسی کردند که بعد از انجام تست‌های مقدماتی توسط مربیان برجسته استان، 500 نفر از این تعداد برای حضور در کلاس‌های مدرسه فوتبال پذیرفته شدند.

وی تصریح کرد: توجه به مدارس فوتبال و شناسایی نخبگان و پدیده‌ها در سنین پایین موجب خواهد شد که به صورت علمی و با برنامه، این نونهالان و نوجوانان زیر نظر مربیان آموزش‌های لازم را ببینند و برای ورود به تیم‌های پایه آماده شوند.

همدان ــ خبرنگار جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها