کشف 3 عقاب کمیاب قبل از خروج از کشور

گروه حوادث: 2 مرد که 3 قطعه عقاب کمیاب را شکار کرده و قصد داشتند آنها را از کشور خارج کنند، بزودی در دادگاه محاکمه می‌شوند. به گزارش خبرنگار جام‌جم، چندی پیش ماموران انتظامی هنگام گشتزنی در اتوبان آزادگان تهران به 2 سرنشین یک دستگاه پراید متوقف شده در حاشیه اتوبان مشکوک شدند و آنها را بازداشت و برای تحقیق به مرکز پلیس منتقل کردند. ماموران از داخل صندوق عقب خودروی متهمان، 3 قطعه پرنده شکاری کمیاب (عقاب بالابان)‌ را که مثل نوزاد قنداق شده بودند، کشف و ضبط کردند و به تحقیق از 2 متهم بازداشت شده پرداختند. یکی از متهمان (راننده)‌ در اظهاراتش به پلیس گفت: چند روز پیش نادر دیگر متهم بازداشت شده به من گفت می‌خواهد چند قطعه پرنده را برای فروش به یکی از شهرستان‌ها انتقال دهد و از من خواست او را به صورت دربستی به حوالی اتوبان قم ببرم.
کد خبر: ۱۸۷۰۰۵

باور کنید از قاچاق بودن این پرنده‌ها اطلاعی نداشتم. به دنبال اظهارات مرد راننده، نادر دچار تناقض‌گویی‌های متعدد شد و پرونده آنها برای ادامه تحقیقات به شعبه سوم بازپرسی دادسرای ویژه قاچاق کالا و ارز ارسال شد و بازپرس متولی به تحقیق از آنها پرداخت تا عاقبت نادر به فروش عقاب‌های شکاری اعتراف کرد.

اعتراف به فروش عقاب‌های کمیاب‌

نادر  متهم  در اظهاراتش به بازپرس متولی گفت: من به فیلمبرداری و عکاسی از مجالس اشتغال دارم و در یکی از شهرهای شمالی کشور زندگی می‌کنم. 2 هفته پیش در یک مجلس عروسی با مرد پولداری آشنا شدم که وی وقتی متوجه مشکل مالی‌‌ام شد، به من پیشنهاد کرد تا عقاب شکاری کمیابی به نام بالابان را به صورت زنده شکار کنم و آن را در اتوبان قم تحویل وی دهم تا او عقاب‌ها را به کشورهای عربی منتقل کند و در این ارتباط مبلغ گزافی به من پرداخت کند که من نیز پیشنهاد او را پذیرفتم. متهم ادامه داد: بنا بر این، 3 قطعه از این پرنده شکاری را به صورت زنده شکار کردم.پس از تحویل پرنده‌های شکاری به مرد سفارش‌دهنده، وی 100 هزار تومان به عنوان پیش‌پرداخت به من داد و قرار بود بقیه پول را در مرحله بعدی پرداخت کند که دستگیر شدم.بنابر این گزارش، این 2 متهم مجرم شناخته شدند و پرونده آنها روز گذشته با صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال شد تا بزودی محاکمه شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها