معاون میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران خبر داد

بررسی دلایل تخریب قسمتی از مدرسه شهید مطهری‌

گروه فرهنگ و هنر: در صورت احراز عمدی بودن تخریب صورت گرفته در ضلع جنوب غربی مدرسه شهید مطهری تهران، این موضوع از طریق حقوقی پیگیری و به مراجع قضایی شکایت می‌شود. محسن باقری، معاون میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران در گفتگو با ایسنا با بیان این مطلب گفت: پس از بازدیدی که کارشناسان این سازمان 3 تیرماه از این محل داشتند، مقرر شد مساله تخریب این بخش، پیگیری و گزارشی از سوی کارشناسان سازمان ارائه شود.
کد خبر: ۱۸۴۵۱۰
وی اظهار کرد: بخش تخریب شده، یکی از بناهای الحاقی به مدرسه با حدود 70 سال قدمت بود و جزو بناهای اصلی محسوب نمی‌شد که اگر بود، همان روز تخریب اقدام به پیگیری می‌شد.

او بیان کرد: این قضیه در پروژه‌های ملی امسال پیشنهاد می‌شود و اگر تصویب شد و اعتباری به آن تعلق گرفت، پیگیری می‌شود، چون اکنون هیچ اعتباری برای این کار نداریم.

باقری افزود: سال گذشته مسجد مدرسه شهید مطهری 200 میلیون تومان اعتبار با هدف تجهیز تأسیسات، گرمایش، سرمایش و برق این بنای تاریخی داشت و امسال نیز از این اعتبار به همین منظور استفاده می‌شود.

ضلع جنوب غربی مسجد مدرسه شهید مطهری چند روز پیش تخریب شد. این بنا از سوی پیمانکاری که مسوولان مسجد مدرسه شهید مطهری برای مرمت آن بخش با او قرارداد بسته بودند، درحال مرمت بود که به گفته کارشناس فنی سازمان، چون هیچ کار حفاظتی روی بنا انجام نشده بود و ممکن است کار نادرستی در مرمت انجام شده باشد، ضلع جنوب غربی این بنای تاریخی چنین شرایطی را پیدا کرده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها