توسط دانشجویان دانشگاه تبریز صورت گرفت

کسب رتبه اول سیزدهمین المپیاد علمی_دانشجویی

معاون آموزشی دانشگاه تبریز گفت: دانشجویان دانشگاه تبریز رتبه اول قطب چهار سیزدهمین المپیاد علمی_دانشجویی را کسب کردند.
کد خبر: ۱۸۲۴۶۶

به گزارش فارس، میرجلیل اکرمی امروز افزود: براساس نتایج به دست آمده در مرحله غیرمتمرکز سیزدهین المپیاد علمی دانشجویی قطب چهار کشور که اردیبهشت امسال برای دانشجویان 11 دانشگاه شمال غرب کشور برگزار شد، دانشجویان دانشگاه‌های تبریز، بوعلی سینای همدان و رازی کرمانشاه به ترتیب با کسب 35،25/16 و 15 درصد قبولان رتبه‌های اول تا سوم را در این مرحله به خود اختصاص دادند.

وی با بیان اینکه در این مرحله از آزمون المپیاد دانشجویی کشور در مجموع 80 نفر از دانشجویان به مرحله کشوری راه یافته‌اند، افزود: بر این اساس به ترتیب 28 ، 13 و 12 نفر از دانشجویان دانشگاه‌های تبریز، بوعلی سینای همدان و رازی کرمانشاه موفق به راهیابی به مرحله بعد شدند که البته در رشته زیست‌شناسی هر پنج نفر راه یافته و در رشته زبان و ادبیات فارسی چهار نفر اول از دانشجویان دانشگاه تبریز هستند.

اکرمی اضافه کرد: در این دوره از المپیاد، 392 دانشجو در 15 رشته شامل زبان و ادبیات فارسی، الهیات و معارف اسلامی، علوم اقتصادی، حقوق، شیمی، فیزیک، زیست شناسی، ریاضی، آمار، مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، مهندسی کشاورزی (زراعت و اصلاح نباتات) با همدیگر به رقابت پرداختند که البته در رشته طراحی صنعتی با توجه به اینکه این رشته تنها در دانشگاه هنر اسلامی تبریز وجود دارد، پنج نفر از دانشجویان بر اساس نظر گروه آموزشی و مسئول کمیته علمی به مرحله بعدی راه یافتند.

معاون آموزشی دانشگاه تبریز با بیان اینکه نتایج مرحله غیرمتمرکز سیزدهمین المپیاد علمی دانشجویی قطب چهار کشور برای دسترسی علاقه‌مندان در سایت دانشگاه تبریز به آدرس:
www.tabrizu.ac.ir قرار گرفته است افزود: بقیه راه یافتگان به مرحله کشوری قطب چهار سیزدهمین المپیاد علمی – دانشجویی کشور از دانشگاه‌های محقق اردبیلی، زنجان، تربیت معلم آذربایجان و دانشگاه هنر اسلامی تبریز هرکدام با پنج دانشجو ، دانشگاه ارومیه و دانشگاه صنعتی سهند نیز هر کدام چهار دانشجو را شامل می‌شوند.

کرمی هدف از برگزاری المپیادهای علمی دانشجویی را شناسایی استعدادها و بسترسازی شکوفایی آنها همچنین تقدیر از دانشجویان نخبه، ارج نهادن به تلاش علمی دانشجویان و ایجاد جو سالم رقابت در دانشگاهها برای رسیدن به اهداف آموزش عالی اعلام کرد و اظهار داشت: در این دوره از المپیاد، دانشگاه تبریز که به عنوان قطب چهار، میزبان دانشجویان دانشگاه‌های تبریز، ارومیه، تربیت معلم آذربایجان، صنعتی ارومیه، صنعتی سهند، سنندج ، محقق اردبیلی ، هنر اسلامی ، بوعلی سینا، همدان، مراغه ، زنجان، رازی کرمانشاه ، صنعتی کرمانشاه و ملایر است.

براساس این گزارش، سیزدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور برای نخستین بار در کشور به صورت غیرمتمرکز در هفت قطب دانشگاهی کشور به اجرا درمی‌آید و شهرهای تهران، بابلسر، مشهد ، تبریز ، اصفهان ، شیراز و کرمان هفت قطب دانشگاهی سیزدهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور مرحله غیرمتمرکز را تشکیل می‌دهند.

این گزارش می‌افزاید، مرحله نهایی سیزدهمین المپیاد علمی – دانشجویی کشور مرداد ماه سال‌جاری برگزار خواهد شد.


 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها