حجت الاسلام والمسلمین سید رضا تقوی که به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی محیط زیست (16 خرداد) در مراسم نمازجمعه امروز تهران سخن می گفت، افزود: از دیدگاه اسلام، کسی حق ندارد مرزهای محیط زیست انسان ها و موجودات زنده را در هم شکسته و آن را آلوده کند.
سخنران پیش از خطبه های نمازجمعه خاطرنشان کرد: هنگامی که پیامبر می فرماید ، «نظافت و پاکیزگی نشانه ایمان است» ، یعنی اینکه زنجیره حیات همواره باید سالم بماند .
وی با بیان اینکه «باید از محیط زیست عاقلانه بهره برداری کنیم نه بی باکانه» ، اظهارداشت: بهره برداری از محیط زیست باید با ضابطه صورت گیرد و گرنه، با مشکلات بسیاری مواجه خواهیم شد.
تقوی افزود: در زمان حاضر ، قدرت های سلطه گر و کشورهای پیشرفته بیشترین سهم را در تخریب محیط زیست دارند و مشکلاتی نظیر باران های اسیدی، تخریب لایه ازون، آلودگی آب های سطحی توسط زباله های صنعتی و مسابقه جنون آمیز تسلیحاتی از نتایج فعالیت بی ضابطه آنان در بهره برداری از محیط زیست است .
وی همچنین به موضوع انسان های اصلاح شده و فرزندان ژنتیکی اشاره کرد و گفت: یک طرفدار بهسازی نژاد پیش بینی کرده است که اگر این انسان ها که از افراد طبقه غنی شده ژنتیکی هستند زمام امور را بدست بگیرند ، انسان های معمولی تحت سلطه آنها و به عنوان نوکرها و کارمندان آنان کار خواهند کرد.
رییس شورای سیاستگزاری ائمه جمعه تصریح کرد: روی کار آمدن این انسان های اصلاح شده ژنتیکی که در آزمایشگاه ها بوجود می آیند یک فاجعه است .
تقوی در بخش دیگری از سخنانش به سالروز شهادت حضرت فاطمه (س) اشاره کرد و گفت: کتاب روح و جان صدیقه طاهره از کتاب آفرینش بزرگتر است و کسی جز نبی اکرم (ص) نمی تواند آن را به خوبی تفسیر کند.
وی گفت: کسانی که در خانه فاطمه (س) زندگی می کردند از همه تاریخ بزرگترند و خانه فاطمه به خاطر وجود فاطمه است که در طول تاریخ ملجا و ماوای همه دردمندان بوده است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم