قرار است حدود هزار و پانصد طالع بین و پیشگو از سراسر جهان در کنفرانس طالع بینی در دنور گردهم آیند تا تازه ترین اطلاعات خود را با یکدیگر مبادله کنند و در این میان یکی از موضوعات مورد بحث سرنوشت انتخابات ریاست جمهوری امریکا است.
در حالی که سیاستمداران امریکا روی سن و پیربودن مک کین برای ریاست جمهوری امریکا تمرکز کرده اند طالع بینان روی تاریخ تولد او کار می کنند.
یکی از طالع بینان پیش بینی کرده بود که در سه شنبه بزرگ هیلاری برنده خواهد بود. استیونس طالع بین دیگری که همه از روی وضعیت ستارگان پیش بینی می کنند دو ماه پیش گفته بود بالاترین مقام را در امریکا یک زن در اختیار خواهد گرفت.
یکی دیگر از پیش گویان دو سال پیش در اظهاراتی عجیب گفته بود رئیس جمهوری کنونی بار دیگر رئیس جمهوری خواهد شد.
یک پیشگو با کارتهای مخصوص نیز بخت مک کین را روشن تر دیده است.صوفیه براون یکی از مدعیان توانایی ذهن خوانی نیز که تا کنون حرفهایش بیش از دیگران واقعیت یافته است گفته است اوباما رئیس جمهوری آینده خواهد بود.
نظر سنجی گالوپ نشان می دهد بیست و پنج درصد از مردم امریکا به طالع بینی باور دارند. البته مسئله پیش بینی به طالع بینان محدود نیست و حتی مک کین نیز پیش بینی کرده است در سال دوهزار و سیزده بن لادن بازداشت یا کشته خواهد شد.
حتی برخی کودکان نیز از این مسئله مستثنی نیستند و وقتی از یکی از انها درباره مک کین پرسیده شد جواب منفی داد و وقتی از او پرسیدند هیلاری کلینتون چطور ؟ گفت: باراک اوباما رئیس جمهوری اینده خواهد بود.
واحد مرکزی خبر
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم