پس از 450 سال؛

آتش‌فشان «چایتن» ‌فوران کرد

فوران آتش‌فشانی در جنوب شیلی پس از 450 سال باعث تخلیه بیش از 1000 نفر از مناطق اطراف شد. شروع فعالیت این آتش‌فشان از جمعه صبح به وقت شیلی باعث ایجاد ابری از خاکستر در آسمان شده است. تا کنون حدود هزار نفر از ساکنان شهر چایتن در 6 مایلی آتش‌فشان تخلیه شده‌اند. مقامات نوشیدن آب را برای ساکنان اطراف آتش‌فشان ممنوع کرده‌اند.
کد خبر: ۱۷۲۲۳۸

به گزارش فارس ، فعالیت دوباره آتش‌فشان «چایتن» مقامات شیلیایی را شوکه کرده است چرا که این آتش‌فشان 450 سال است که به یک آتشفشان خاموش تبدیل شده بود.

فوران آتش‌فشان «چایتن» همچنین لایه‌ای از خاکستر را به کشور همسایه آن یعنی آرژانتین فرستاده است و مقامات این کشور را مجبور به تعطیل کردن مدارس و فرودگاه محلی کرده است.

شیلی یکی از کشورهای آتش‌فشانی دنیاست که دارای حدود 100 آتش‌فشان فعال است و کارشناسان اعلام کرده‌اند که حدود 20 عدد از این آتش‌فشان‌ها در معرض فوران همزمان هستند. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها