جهرمی:

توسعه بدون منابع‌انسانی مقدور نیست

محمد جهرمی وزیر کار و امور اجتماعی با اعلام آمادگی حمایت‌های معنوی از دانشکده کارآفرینی عنوان کرد: هر کشوری برای طی کردن مسیر توسعه باید به منابع انسانی خود اهمیت دهد. منابع انسانی نیاز به مدیریت دارد و مدیریت کارآفرین در سازمان‌ها می‌تواند روحیه نوآوری و شکوفایی را در سازمان‌ها میان کارکنان افزایش دهد. برای اینکه کارآفرینی در سازمان‌ها توسعه یابد ضروری است که مدیران خود، کارآفرین باشند.
کد خبر: ۱۷۱۲۹۹

به گزارش ایسنا ،  وزیر کار ،عصر دیروز در دومین نشست دانشجویان کارآفرینی دانشگاه تهران در سخنانی با اشاره به اهمیت نقش منابع انسانی در توسعه گفت: توسعه بدون منابع انسانی مقدور نیست و هر کشوری برای طی کردن مسیر توسعه باید به منابع انسانی خود اهمیت دهد.

جهرمی با اشاره به مطرح بودن بحث مدیریت کارآفرین به جای مدیریت استراتژیک که در دهه گذشته مدنظر بوده است، افزود: مدیریت میانی و عالی در کشور استراتژی‌ها را تعیین می کنند و مدیران کارآفرین می‌توانند هدایت نیروی انسانی را برعهده داشته باشند.

وزیر کار و امور اجتماعی اضافه کرد: روحیه کارآفرینی می‌تواند از کودکی در انسان شکل بگیرد، بنابراین باید در تمام مقاطع تحصیلی این موضوع به آنها آموزش داده شود.

وی در ادامه در مورد دانشکده کارآفرینی اذعان کرد: ایجاد دانشکده کارآفرینی در راستای تربیت مدیران خلاق، نوآور و کارآفرین بوده و دانشکده کارآفرینی می‌تواند مدیران کارآفرین را برای بخش‌های دولتی و خصوصی تربیت کند.

جهرمی تاکید کرد: وزارت کار همواره حمایت‌های معنوی خود را از دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران دریغ نمی‌کند.

وی تصریح کرد: اندیشه ایرانی‌ها نه‌تنها از دیگر ملل جهان کمتر نیست، بلکه در بسیاری از موارد، ایرانی‌ها صاحبان خرد و اندیشه‌های برتری نیز هستند.

جهرمی با اشاره به اهمیت توجه به مدیریت زمان بیان کرد: انسان ها باید زمان را به خدمت خود بگیرند و از آن به بهترین شکل بهره‌مند شوند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ایده‌ها باید از میان کتاب‌ها عبور کنند و تنها در میان اوراق کتاب‌ها باقی نمانند و ایده باید به عمل تبدیل شود. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها