به گزارش ایسنا ، عبدالله جاسم، از افسران پلیس عراق گفت: این عامل انتحاری با منفجر کردن کمربند انتحاریاش در میان جمع عزاداران در دهکده ابومحمد، واقع در 120 کیلومتری جنوب کرکوک 49 تن را کشت و بیش از 50 تن دیگر را زخمی کرد.
به گفته جاسم این افراد برای تسلیت مرگ دو عضو یک گروه محلی که با القاعده در عراق میجنگند، به این منطقه آمده بودند.
عماد عبدالله العزاوی، از شاهدان این حمله گفت: عامل انتحاری خود را در وسط چادری که مراسم ترحیم در آن برگزار میشد، منفجر کرد.
در تازهترین حملات انتحاری که دو روز پیش در شهر الرمادی اتفاق افتاد 13 تن کشته شدند. این عملیات انتحاری در حالی رخ داده است که نوری المالکی، نخست وزیرعراق اعلام کرد: القاعده در عراق منزوی شده است.
وی خطاب به کمیته امور خارجی پارلمان اروپایی هنگام دیدارش از بروکسل گفت: ما مصمم به شکست تروریسم هستیم. ما اطمینان داریم که به پیروزی قطعی بر القاعده و متحدانش نزدیک شدهایم.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم