سرطان‌‌های زنان درمان می‌‌شود

گروه جامعه: دبیر علمی دومین کنگره بین‌المللی سرطان‌‌های زنان ایران گفت: با انجام تست‌های غربالگری پیشرفته و روش‌های تشخیصی زودرس و شروع درمان مناسب، بسیاری از انواع سرطان‌‌های زنان قابل درمان کامل است. به گزارش «جام‌جم»، دکتر اعظم‌السادات موسوی، دبیر علمی دومین کنگره بین‌المللی سرطان‌‌های زنان ایران در آستانه برگزاری این کنگره که از 27 تا 29 فروردین در تالار امام علی(ع)، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می‌شود، با بیان این خبر افزود: خوشبختانه امروزه با انجام روش‌های غربالگری نوین و آزمایش‌های مختلف ژنتیکی و همچنین تشخیص‌های زودرس می‌توان بسیاری از سرطان‌های زنان مانند سرطان دهانه رحم، سرطان تخمدان و حتی سرطان پستان را در مراحل اولیه بیماری به طور کامل درمان کرد.
کد خبر: ۱۶۷۵۳۸
وی افزود: به عنوان مثال یکی از سرطان‌های شایع زنان، سرطان دهانه رحم است که به علت ویروسHPV  ایجاد می‌شود و در اثر رفتار‌های جنسی، ازدواج زودرس، تعدد ازدواج‌ها و مشکلات اقتصادی و اجتماعی شیوع بیشتری داشته و در کشور‌های در حال توسعه با تلفات سالانه حدود نیم میلیون نفر روبه‌رو است. در حالی که در کشور‌های پیشرفته که غربالگری به صورت اصولی و در سنین پایین انجام می‌شود، این سرطان در مراحل پیشرفته کاملا ریشه‌کن شده و فقط در مراحل اولیه می‌توان این بیماری را مشاهده کرد.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکی از سرطان‌های شایع در کشور ما را سرطان سینه عنوان کرد و گفت: این سرطان که معمولا بعد از سن یائسگی و از حدود 50 سالگی به بالا بروز می‌کند، در کشور ما با کاهش سن روبه‌رو بوده و حتی در سنین جوانی نیز مشاهده می‌شود و علل بروز آن زمینه‌‌های ژنتیکی، تغذیه نامناسب و استفاده بیش از حد چربی‌ها، استرس‌ها، سن بالای ازدواج و سن بالای اولین حاملگی است و انجام تست‌های اولیه مانند معاینات شخصی، معاینات توسط پزشک و ماموگرافی مستمر بخصوص در سنین بالای 50 سال برای بانوان باعث تشخیص بموقع بیماری و درمان آن در مراحل اولیه می‌شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها