افزایش احتمال حمله اسرائیل به غزه‌

گروه بین‌الملل: رژیم صهیونیستی در حال برنامه‌ریزی برای عملیات زمینی گسترده علیه حاکمیت منتخب جنبش جهاد اسلامی فلسطین (حماس) در نوار غزه و سرنگونی دولت حماس در این باریکه است. از چند روز قبل شایعاتی پیرامون دستور محرمانه مقامات ارشد اسرائیل به ارتش این کشور برای کسب آمادگی لازم در جهت حمله زمینی گسترده به غزه و قلع و قمع حماس در محافل سیاسی بر سر زبان‌ها افتاده که برگزاری مانور ضدموشکی گسترده در نواحی شمالی رژیم صهیونیستی از روز گذشته به این گمانه‌زنی‌ها دامن زده است.
کد خبر: ۱۶۷۰۹۵

رژیم صهیونیستی و ایالات‌متحده از مدتی قبل تحرکات دیپلماتیک خود در سطح منطقه را افزایش داده‌اند که گفته می‌شود هدف از سفرهای پیاپی اخیر مقامات امریکایی به خاورمیانه جلب حمایت کشورهای عربی از طرح حمله به غزه و یکسره کردن کار حماس بوده است.

در رزمایش دفاع موشکی که از روز گذشته در اسرائیل آغاز شده مردم و نیروهای امدادرسانی برای مقابله با حملات احتمالی از سوی حزب‌الله لبنان، حماس و سوریه آماده می‌شوند. نکته جالب این که در این رزمایش به طور گسترده‌ای از ماسک‌های ضدگاز استفاده شده و گفته می‌شود یکصد هزار ماسک ضدگاز از سوی ارتش بین صهیونیست‌های شهرک‌نشین توزیع شده است.

این رزمایش چهار روز به طول می‌انجامد اما بخش اصلی آن از دیروز عملیاتی شد. برگزاری این رزمایش موجب شد ارتش‌های سوریه و لبنان هم به حال آماده‌باش درآیند و خود را برای تحرکات احتمالی ارتش اسرائیل آماده کنند.

رسانه‌های اسرائیلی از مدت‌ها قبل ادعای برنامه‌ریزی ارتش اسرائیل برای ورود به غزه و سرنگون کردن دولت حماس را مطرح کرده بودند. اکثر کشورهای عربی در برابر این تهدید سکوت کرده‌اند و حاضر به موضع‌گیری قاطعانه علیه رژیم اشغالگر قدس نیستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها