غارت دفتر رئیس کارخانه در فرانسه

کارگران فرانسوی در کارخانه فولادسازی آرسلورمیتال پس از این که مدیریت کارخانه تایید کرد که 575 شغل آن حذف خواهد شد ، دفتر رئیس خود را غارت کردند.
کد خبر: ۱۶۶۲۷۷
به گزارش بی‌بی‌سی، کارگران خشمگین وسایل و پرونده‌های دفتر رئیس را از پنجره به بیرون انداختند و همچنین کوشیدند با شکستن درها وارد اتاق مذاکرات بین مدیریت و رهبران اتحادیه کارگری شوند.

انتظار می‌رود نیکلا سارکوزی رئیس‌جمهوری فرانسه با لاکشمی میتال صاحب آرسلورمیتال برای گفتگو درباره آینده این کارخانه در گاندرانگ دیدار کند.

سارکوزی در فوریه قول داده بود آماده است از پول دولت برای جلوگیری از بیکاری کارگران این کارخانه استفاده کند.

آرسلورمیتال اعلام کرد قصد دارد 575 نفر از 1100 کارگر خود را اخراج کند. ابتدا قرار بود 595 نفر اخراج شوند. این کارخانه اعلام کرد به کارگران بیکار شده در کارخانه دیگر آرسلورمیتال کار داده خواهد شد.

آرسلور کارخانه گاندرانگ را در شرق فرانسه در سال 1999 به قیمت نمادین فقط یک یورو تصاحب کرد. این کارخانه هر سال حدود 900 هزار تن فولاد تولید می‌کند اما ادعا می‌کند سود کافی به دست نمی‌آورد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها