نیازی: شاهد بهترین انتخابات پس از پیروزی انقلاب بودیم
گروه سیاسی: محمد نیازی ، رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به حضور پرشکوه ملت ایران در صحنه انتخابات و تخلفات جزیی صورت گرفته ، گفت : انتخابات 24اسفند یکی از بهترین انتخابات کشور بعد از انقلاب بود.
به گزارش ایرنا، وی در جمع خبرنگاران گفت : حضور پرشکوه و گسترده مردم در انتخابات نقشه ها و توطئه هایی را که دشمنان در سر داشتند خنثی کرد و بار دیگر دشمن را به عقب نشینی وادار کرد و مایه افتخار نظام مقدس جمهوری اسلامی شد. نیازی درخصوص تخلفات انتخاباتی گفت : در این انتخابات نیز تخلفاتی از قبیل استفاده از اموال و امکانات دولتی گزارش شد، ولی در مجموع در مقایسه با سایر انتخابات به دلیل هشدارهای سازمان بازرسی و اقدامات پیشگیرانه این سازمان ، تخلفات بسیار ناچیز بود.
کد خبر: ۱۶۵۱۹۲
وی عمده تخلفات را استفاده از خودروی دولتی ، استفاده از موقعیت مدیران و اماکن و دستگاه های دولتی ذکر کرد و گفت : از استان های همدان ، خراسان جنوبی ، کردستان ، مرکزی و چند استان دیگر گزارش های تخلفاتی انتخاباتی دریافت شد که با تذکر ماموران سازمان بازرسی مرتفع شد.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت : تعدادی از گزارش های ارسال شده نیز با تشکیل پرونده به مراجع قضایی ارجاع شد.