دبیر اتحادیه بارفروشان : سیب و پرتقال درجه یک در میدان مرکزی کیلویی 630 تومان

گروه اقتصاد: دبیر اتحادیه صنف بار فروشان تهران گفت: سیب و پرتقال درجه یک در میدان مرکزی میوه و تره‌بار تهران به نرخ 630 تومان در هر کیلوگرم فروخته می‌شود. علی حاج فتحعلی در گفتگو با فارس افزود: ارسال ذخیره‌های میوه به بازار مرکزی میوه و تره‌بار باعث کاهش قیمت میوه شد به گونه‌ای که قیمت سیب از 680 تومان به 630 تومان در سطح میدان مرکزی میوه و تره‌بار کاهش یافت. دبیر اتحادیه صنف بار فروشان تهران افزود: سیب و پرتقال درجه یک 630 تومان عرضه می‌شود و قیمت نارنگی هم بسته به کیفیت از 600 تا 700 تومان عرضه می‌شود.
کد خبر: ۱۶۴۹۳۴
حاج فتحعلی افزود: 30 نفر از بازار مرکزی میدان میوه و تره‌بار عاملان فروش میوه‌های ذخیره شده هستند و هر روز حدود 300 تن میوه و تره‌بار از محل ذخیره‌سازی عرضه می‌شود، بنابراین مشکلی در عرضه میوه و مرکبات برای شب عید وجود ندارد.

وی گفت: ورود بموقع ذخیره‌های میوه باعث جلوگیری از افزایش قیمت میوه و مرکبات در میدان مرکزی میوه‌وتره‌بار شده است.

دبیر اتحادیه صنف بار فروش تهران گفت: گرچه بر اثر سرمای شدید، امسال قسمتی از مرکبات یخ زد، ولی وجود ذخیره مطمئن از یک سو و واردات مرکبات باعث شده اطمینان خاطری برای مصرف کننده ایجاد شود. حاج فتحعلی با اشاره به این که 4 تا 5 نفر وارد کننده موز هستند، گفت: 5/579 هزار تن موز در 11 ماهه اول امسال به ارزش 123 میلیون دلار وارد شده و قیمت موز درجه یک بازار مرکزی میوه 800 تا 900 تومان است و قیمت آن نسبت به ماه گذشته تفاوت زیادی ندارد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها