در گفتگو با جامجم آنلاین مطرح شد
دبیر حرفه و فن مدرسه راهنمایی شاهد عفاف در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: هدف از برگزاری این جشنواره، آگاه سازی و هشدار به خانواده ها در خصوص مصرف غذاهای آماده و بازاری است که مصرف آنان باعث بروز انواع بیماریها به خصوص سرطان می شود.
الهه مرادی افزود: این جشنواره یک روزه همچنین به منظور آشنایی هرچه بیشتر دانش آموزان با واحد خوراک درس حرفه و فن و با همکاری گروه هلال احمر مدرسه توسط 47 دانش آموز دختر این مدرسه برگزار شد.
این مسئول خاطرنشان کرد: دانش آموزان هلال احمر این مدرسه همچنین اقدام به فروش انواع مواد غذایی و اهدای درآمد حاصل از فروش آن برای کمک به نیازمندان در شب عید کردند.
مرادی بیان داشت: در این جشنواره آش ماست، آش دوغ، آش کلم، آش ترش، آش ترخینه، آش جو و آش کشک و بادمجان از استانهای آذربایجان غربی، خراسان جنوبی، گلستان، اصفهان، ارومیه و کاشان در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفت.
در گفتگو با جامجم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جامجم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد