رییس ستاد تبصره 13 :

سهمیه‌بندی بنزین سال آینده نیز ادامه می‌یابد

معاون عمرانی وزیرکشور و رییس ستاد تبصره 13 روز یکشنبه تاکید کرد طرح سهمیه‌بندی بنزین در سال آینده ادامه می‌یابد.
کد خبر: ۱۵۹۹۳۹

نمایندگان مجلس شورای اسلامی روز گذشته به‌وزرات نفت اجازه دادند حداکثر تا معادل ارزی 30 هزار میلیارد ریال نسبت به واردات بنزین و نفت گاز مورد نیاز کشور اقدام کند.


به گزارش ایرنا ، سیدمهدی هاشمی روز یکشنبه در حاشیه برگزاری جشنواره طرح‌های برگزیده روستایی در جمع خبرنگاران، ابراز امیدواری کرد که اواخر سال آینده یا ابتدای سال 1388 سهمیه‌بندی بنزین حذف شود.


وی خاطر نشان کرد: با حذف این طرح نیز مدیریت درمصرف سوخت واستفاده از کارت سوخت ادامه می‌یابد.


رییس ستاد تبصره 13 در ادامه به اختصاص یارانه 30 هزار میلیارد ریالی برای یارانه بنزین و تصمیم‌گیری توسط دولت در مورد نرخ آزاد بنزین که توسط مجلس شورای اسلامی اعلام شده، گفت : این تصمیم‌گیری مجلس، بار دولت را سنگین تر کرده‌است.

وی افزود : دولت در راستای اجرای مصوبه مجلس، بحث مدیریت مصرف سوخت و سهمیه‌بندی سوخت را آغاز کرده و نتایج بسیار خوبی به همراه داشته است.


هاشمی با اشاره به این که استفاده از کارت سوخت نفت گاز در سال آینده در دستور کار دولت قرار دارد، گفت : نفت گاز در سال آینده به صورت کارتی ارایه خواهد شد، ولی سهمیه‌بندی و محدودیت مصرف برای آن نخواهیم داشت.


وی در مورد قیمت مواد سوختی در سال آینده نیز گفت: این موضوع در دستور کار کمیسیون‌های تخصصی قرار دارد و امید می‌رود تا دو هفته آینده در ستاد تبصره 13 قیمت مواد سوختی به تصویب برسد و گزارش نهایی برای ارایه‌و اتخاذ تصمیم برای سال آینده آماده شود.


معاون وزیرکشور در خصوص ارایه بنزین آزاد با قیمت بالاتر در کنار سهمیه بندی بنزین نیز گفت : کمیسیون و دولت در این خصوص تصمیمی نگرفته‌اند و باید کارهای کارشناسی انجام شود.



هاشمی به آخرین تصمیمات ستاد تبصره 13 اشاره کرد و گفت : براساس طرح وزارت نفت، از افرادی که از سوخت کمتری استفاده می‌کنند و در کارت سوختشان سهمیه بیشتری موجود باشد، تقدیر خواهد شد.


وی اعلام روش اهدای جوایز را منوط به تصویب طرح وزارت نفت کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها