حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
دکتر حدادعادل در این مراسم ، گفت : اصولا سنت تجلیل از مفاخر، از دستاوردها و عطایای انقلاب به کشور و ملت ایران است که در طول 30سال گذشته شاهد بوده ایم که مردم مسابقه ای برای تجلیل از مفاخر و فرهیختگان خود در سطح ملی و استانی گذاشته اند که این برخاسته از روح انقلاب است.
دکتر حدادعادل با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران اظهار کرد: اگر امروز در رشته های مختلف علوم و فنون به پیشرفت های زیادی رسیده ایم ، به دلیل تکیه بر ارزش های اسلامی است که ملت و دولت را به هم پیوند داده است.
یادآور می شود؛ قرار بود سردار جانباز حیدرپور به عنوان مهمان ویژه حضور داشته باشد که وی هفته گذشته به درجه رفیع شهادت نائل شد و تندیس و هدیه مربوط به این شهید به دختر وی اهدا شد.
خانواده شهید بابایی تندیس و هدیه ویژه مربوط به این شهید را به همه شهدای کردستان و حجت الاسلام سالک تندیس و هدیه ویژه خود را به همه شهدا، مبارزان و مردم مظلوم نوار غزه اهدا کردند.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....