در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش «جام جم » به دنبال تماس مسوولان یک بیمارستان با مرکز فوریت های پلیسی 110مبنی بر این که نوجوان 17ساله ای پس از ترکیدگی طحال و خونریزی داخلی در بیمارستان فوت کرده است ، موضوع به بازپرس ویژه قتل تهران گزارش و با دستور قضایی تحقیق در این زمینه آغاز شد.
بررسی های اولیه حاکی از آن بود که نوجوان 17ساله ، یک کارگر شهرستانی است که پس از پایان کار با هم اتاقی نوجوان خود کشتی گرفته و پس از چند ساعت دچار مشکل شده و پس از انتقال به بیمارستان ، جان خود را از دست داده است . با دستگیری هم اتاقی این نوجوان ، وی روز گذشته مقابل بازپرس شهریاری قرار گرفت و در تشریح موضوع گفت : اهل گرگان هستم و به اتفاق 3نفر از همشهری هایم در یک اتاق اجاره ای زندگی می کنیم . وی افزود: شب حادثه وقتی از سر کار به خانه بازگشتیم مطابق برخی روزها با دوستم کشتی گرفتم و نمی دانستم که او پس از زمین خوردن دچار مشکل شده است .
وی افزود: چند ساعت بعد وقتی او احساس ناراحتی کرد وی را به بیمارستان رساندیم و چند ساعت بعد اعلام کردند که به علت شدت خونریزی داخلی هم اتاقی ام جان خود را از دست داده است . به دنبال این اظهارات بازپرس ویژه قتل تهران دستور تحقیق و پیگیری در این زمینه را صادر کرد.
هشدار
بازپرس جنایی با اشاره به این پرونده گفت : متاسفانه برخی شوخی ها از عرف خود خارج شده و تبدیل به مشکل می شود. فراموش نکنیم ، اتفاق هیچگاه خبر نمی کند و این امکان وجود دارد که به صرف یک شوخی ، مشکلات غیرقابل جبرانی برای افراد ایجاد شود که نمونه آن را در این پرونده شاهد هستیم . اکنون یک نوجوان 17ساله در زیر خروارها خاک آرام می گیرد و دوست او نیز به دلیل جرم ناخواسته ای که انجام داده باید تحمل کیفر کند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: