یوکوویچ قهرمان تنیس استرالیا شد

نوواک یوکوویچ تنیس‌باز شماره 3 جهان از صربستان در دیدار پایانی مسابقه‌های تنیس اوپن استرالیا جو ویلفرید تسونگا رقیب فرانسوی خود را در چهار ست شکست داد و به قهرمانی این مسابقات رسید. تسونگا تنیس‌باز شماره 110 جهان بود.
کد خبر: ۱۵۷۲۷۴

او که در مرحله نیمه نهایی رافائل نادال اسپانیایی – تنیس‌باز شماره 2 جهان – را با اقتدار در سه ست پیاپی شکست داده بود در برابر حریف صرب خود در فینال کم آورد و گرچه ست اول را 4-6 برد اما در سه ست بعدی با نتایج 4-6، 3-6 و 6-7 شکست خورد.

یوکوویچ نیز در نیمه نهایی راجر فدرر، تنیس‌باز شماره یک جهان و امید اول مسابقات استرالیا را شکست داده بود. تنیس‌بازان تسونگا را محمد علی تنیس می‌دانند. او شباهت‌هایی با محمدعلی قهرمان افسانه‌ای مشت‌زنی جهان دارد.
این فرانسوی 22 ساله گفت: محمدعلی یکی از قهرمانان مورد علاقه من است. من او را برای شخصیتش دوست دارم به این دلیل خوشحالم که مرا با او مقایسه می‌کنند. این باعث افتخار است.

تنیس باز صرب گفت: بسیار خوشحالم که نخستین گرنداسلم خود را در اینجا بردم.
وی در مورد رقیب خود گفت: این تورنمنتی باورنکردنی برای او بود: تو باید به خود افتخار کنی اگر او برده بود کاملا شایسته‌اش بود.

من می‌دانم که تماشاگران می‌خواستند او برنده شود. با این حال من تماشاگران را دوست دارم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها