اصفهان برای روزهای داغ آماده می‌شود؛

 هم‌پیمانی دولت و صنعت برای حفظ پایداری برق

برق منطقه ای
هم‌زمان با افزایش دمای هوا و نزدیک شدن به اوج مصرف برق، مسئولان استان اصفهان با تأکید بر توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، مشارکت صنایع و اجرای دقیق برنامه‌های مدیریت مصرف، عبور بدون تنش از پیک بار تابستان را نیازمند همکاری همه دستگاه‌های اجرایی و مشترکان دانستند.
کد خبر: ۱۵۶۱۱۰۵

جام جم آنلاین اصفهان؛با افزایش دمای هوا و رشد مصرف برق، مسئولان استان اصفهان در نشستی مشترک، آخرین وضعیت شبکه برق و راهکارهای عبور از روزهای اوج مصرف را بررسی کردند؛ نشستی که محور اصلی آن، تقویت هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی، صنایع و بخش برق برای حفظ پایداری شبکه بود.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان در این نشست از اختصاص ۴۰۰ مگاوات ظرفیت جدید تولید برق برای تأمین برق صنایع کشور خبر داد و گفت: این اقدام با هدف کاهش محدودیت‌های انرژی و تداوم فعالیت واحدهای تولیدی انجام شده و می‌تواند نقش مؤثری در حفظ تولید و کاهش فشار بر شبکه برق داشته باشد.

امین مقدس با اشاره به روند توسعه انرژی‌های پاک در استان افزود: ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی اصفهان اکنون به ۶۰۰ مگاوات رسیده و اجرای طرح‌های جدید نیز با سرعت در حال انجام است. به گفته وی، توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر یکی از مهم‌ترین راهکارهای کاهش ناترازی انرژی و افزایش پایداری شبکه برق به شمار می‌رود.

وی همچنین از همراهی صنایع استان در اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف قدردانی کرد و اظهار داشت: صنایع انرژی‌بر با مشارکت روزانه ۸۵ درصدی و صنایع سیمانی با مشارکت ۵۵ درصدی، سهم قابل توجهی در کاهش بار شبکه و تأمین برق پایدار برای مشترکان ایفا کرده‌اند.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان تأکید کرد: عبور موفق از روزهای اوج مصرف، بدون تداوم همکاری صنایع، دستگاه‌های اجرایی و همراهی مشترکان در رعایت الگوی مصرف امکان‌پذیر نخواهد بود.

در ادامه این نشست، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان نیز مدیریت مصرف برق را مسئولیتی مشترک میان همه بخش‌ها دانست و بر اجرای کامل مصوبات مدیریت بار از سوی دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد.

منصور شیشه‌فروش با اشاره به ضرورت استفاده از مولدهای برق اضطراری، نظارت مستمر مدیران انرژی و اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف گفت: هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی، صنایع و شهروندان، مهم‌ترین عامل حفظ پایداری شبکه برق و تداوم خدمات‌رسانی در روزهای گرم سال است.

در پایان، نمایندگان دستگاه‌های اجرایی گزارشی از اقدامات انجام‌شده در حوزه صرفه‌جویی انرژی و مدیریت مصرف ارائه کردند و بر استمرار هماهنگی‌ها، اجرای دقیق مصوبات و تقویت برنامه‌های مدیریت بار برای عبور ایمن از پیک مصرف برق در استان اصفهان تاکید شد .

هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین اصفهان

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها