ترامپ با عصبانیت مصاحبه با شبکه ان‌بی‌سی نیوز را ترک کرد

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا پس از جر و بحث با «کریستن ولکر» خبرنگار ان‌بی‌سی نیوز با عصبانیت مصاحبه با این شبکه را پایان داد و آن را ترک کرد.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا پس از جر و بحث با «کریستن ولکر» خبرنگار ان‌بی‌سی نیوز با عصبانیت مصاحبه با این شبکه را پایان داد و آن را ترک کرد.
کد خبر: ۱۵۵۵۰۷۱
به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا به نقل از نیویورک پست، ولکر در این مصاحبه ادعای ترامپ درباره تقلب در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ را به چالش کشید و گفت که وی نتوانسته است شواهدی برای اثبات ادعای خود ارائه دهد.
 
ترامپ در واکنش به اظهارات چالش‌برانگیز خبرنگار ان‌بی‌سی نیوز گفت: شما یک شبکه متقلب یک‌طرفه هستید.
 
وی در این مصاحبه که روز یکشنبه پخش شد، با عصبانیت افزود: دیگر بس است و تمامش کنیم. ممنون. روز خوبی داشته باشید.
 
ولکر از ترامپ خواست که به مصاحبه ادامه بدهد اما رئیس جمهور آمریکا پس از برخاستن از جایش میکرون را قطع و مصاحبه را ترک کرد.
 
ترامپ در انتخابات سال ۲۰۲۰ در مقابل جو بایدن شکست خورد اما وی بارها مدعی شده است که در آن انتخابات تقلب شده است.
 
خبرگزاری رویترز اخیرا در گزارشی نوشت، همزمان با نزدیک شدن انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا، ترامپ طی شش ماه گذشته دست‌کم ۱۰۷ بار مدعی «تقلب» در انتخابات ۲۰۲۰ شده؛ ادعایی که با وجود رد شدن توسط دادگاه‌ها و نهادهای رسمی، همچنان به محور اصلی کارزار سیاسی او و متحدان جمهوریخواه تبدیل شده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها