با وجود تنش‌ها در آبهای خلیج‌فارس؛

تشدید کنترل تنگه هرمز توسط ایران

ایران کنترل تنگه هرمز را تشدید کرده و خواستار رفع محاصره دریایی آمریکا به عنوان شرط آتش‌بس کامل شده است. پاکستان تلاش برای میانجیگری را آغاز کرده است.
ایران کنترل تنگه هرمز را تشدید کرده و خواستار رفع محاصره دریایی آمریکا به عنوان شرط آتش‌بس کامل شده است. پاکستان تلاش برای میانجیگری را آغاز کرده است.
کد خبر: ۱۵۴۹۵۳۸

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از فارس وبه نقل از رویترز، در حالی که تنش‌ها در تنگه هرمز ادامه دارد، ایران کنترل این آبراه استراتژیک را پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد حملات را نامحدود لغو کرده، تشدید کرده است. هیچ نشانه‌ای از از سرگیری مذاکرات صلح وجود ندارد.

وضعیت آتش‌بس دو هفته‌ای که قرار بود اوایل این هفته منقضی شود، همچنان نامشخص است. ترامپ ساعاتی پس از تهدید به خشونت مجدد، به طور ناگهانی اعلام کرد که آمریکا آتش‌بس را تا زمان بررسی پیشنهادی از سوی ایران در مذاکرات صلح برای پایان دادن به جنگ دو ماهه، تمدید خواهد کرد.

با این حال، مقامات ایرانی هیچ توافقی را برای تمدید آتش‌بس اعلام نکرده‌اند و تصمیم ترامپ برای حفظ محاصره دریایی تجارت ایران توسط نیروی دریایی آمریکا را که ایران آن را اقدامی جنگی تلقی می‌کند، مورد انتقاد قرار دادند.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس ایران و مذاکره‌کننده ارشد، اعلام کرد که برقراری آتش‌بس کامل تنها در صورتی منطقی است که محاصره دریایی برداشته شود.

قالیباف در شبکه‌های اجتماعی اظهار کرد، بازگشایی تنگه هرمز که قبل از جنگ پنجمین سهم تجارت جهانی نفت را به خود اختصاص می‌داد با چنین نقض آشکار آتش‌بس ناممکن است. مذاکرات صلح متوقف شده و پاکستان به عنوان میانجی وارد عمل شده است، بدون اینکه هیچ ضرب‌الاجل جدیدی برای آتش‌بس تعیین شده باشد.

newsQrCode
برچسب ها: تنگه هرمز
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
جنایتی که در دنیا دیده شد

رئیس انستیتو پاستور در گفت‌و‌گوی اختصاصی با «جام‌جم»: به سرعت به مسیر پیشرفت و دستاوردهای گذشته خود باز خواهیم گشت

جنایتی که در دنیا دیده شد

نیازمندی ها