شاهزاده بازنده؛ توصیف ترامپ از رضا پهلوی

نیویورکر تائید کرد که ترامپ و نزدیکان او از رضا پهلوی به عنوان شاهزاده بازنده یاد می‌کنند.
نیویورکر تائید کرد که ترامپ و نزدیکان او از رضا پهلوی به عنوان شاهزاده بازنده یاد می‌کنند.
کد خبر: ۱۵۴۶۸۲۱
به گزارش جام جم آنلاین ازباشگاه خبرنگاران، پایگاه نیویورکر در گزارشی درباره رضا پهلوی، فرزند شاه مخلوع ایران نوشته که دونالد ترامپ و نزدیکانش از او به عنوان «شاهزاده بازنده» یاد می‌کنند.
 
این گزارش فاش می‌کند که رضا پهلوی در دو سال اخیر روابط خود را با اسرائیل تعمیق بخشیده است.  او در سال ۲۰۲۳ به بیت‌المقدس سفر کرد، با بنیامین نتانیاهو و همسرش سارا عکس گرفت.‌
 
نیویورکر در بخش دیگری از این گزارش به پیشینه روابط رضا پهلوی با آمریکا پرداخته است.
 
در اوایل دهه ۱۹۸۰، اردشیر زاهدی، آخرین سفیر محمدرضا شاه در آمریکا جلساتی را بین رضا پهلوی و مقامات آمریکایی ترتیب داد. 
 
تینو زاهدی، پسرعموی اردشیر، در این باره می‌گوید: «آمریکایی‌ها در آن زمان کاملا امیدوار بودند که با رضا به نتایجی برسند، اما خیلی زود اعتمادشان را از دست دادند. آنها باور نداشتند که او بتواند پادشاهی کند.»
 
به نوشته نیویورکر، در سال‌های بعد، گزارش‌هایی درباره دریافت بودجه و حمایت پهلوی از سوی سیا و برخی کشورهای عربی منتشر شد.‌
 
 اردشیر زاهدی بعدها از او جدا شد و گفت که پذیرش کمک مالی از خارجی‌ها و درخواست از آنها برای بمباران کشور ایران اقدامی «غیرایرانی» است.
 
نویسنده در پایان با اشاره به سنت کهن ایرانی به این نکته حیاتی اشاره می‌کند که در دو هزار و پانصد سال تاریخ ایران، هیچ پادشاهی قدرت خارجی را به حمله به خاک ایران دعوت نکرده است.
 
 نویسنده می‌افزاید که بمباران شهرها، کشته شدن کودکان مدرسه‌ای در میناب، آسمان آغشته به دود تهران و کمبودهای ناشی از جنگ تصویر پهلوی را از «رهبر آینده» به «عامل ویرانی کشور» تغییر می‌دهد.
newsQrCode
برچسب ها: پهلوی
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها