تأمین ۱۶ همت اعتبار با مدل‌های نوین مالی

تأمین ۱۶ همت اعتبار با مدل‌های نوین مالی
پروژه انتقال آب با ابتکار تأمین مالی غیردولتی فعال شد.
کد خبر: ۱۵۴۳۳۹۱

جام جم قزوین - محمد نوذری استاندار قزوین در همایش روش‌های نوین تأمین مالی که در اتاق بازرگانی قزوین برگزار شد،  مسئله آب را مهم‌ترین موضوع استان در توسعه دانست و گفت: قزوین تنها استانی است که منبع اصلی تأمین آب آن چاه‌ها هستند و این منابع نیز به شدت کاهش یافته‌اند.
استاندار قزوین با اشاره به حق‌آبه ۶۰ میلیون مترمکعبی استان از سد طالقان افزود: مشکل اصلی، تأمین اعتبار انتقال آب بود که بالغ بر ۱۶ همت منابع نیاز داشت. با استفاده از مدل‌های خلاقانه تأمین مالی و تغییر کاربری یک پروژه بزرگ گردشگری، توانستیم  آن را تأمین کنیم.
استاندار قزوین تأکید کرد: اگر منتظر تخصیص‌های قطره‌چکانی بودیم، این پروژه هیچ‌گاه اجرایی نمی‌شد؛ راه نجات توسعه استان، بهره‌گیری از روش‌های نوین تأمین مالی است.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها