نماینده ولی‌فقیه در البرز:

پیشرفت کشور در گرو انقلابی ماندن است

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با تأکید بر ضرورت پایبندی به روحیه انقلابی، پیشرفت کشور را در گرو حفظ هویت انقلاب اسلامی دانست.
نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با تأکید بر ضرورت پایبندی به روحیه انقلابی، پیشرفت کشور را در گرو حفظ هویت انقلاب اسلامی دانست.
کد خبر: ۱۵۴۲۱۱۶

به گزارش جام جم البرز، آیت‌الله حسینی همدانی در آیین گرامی‌داشت هفتمین سالروز صدور بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی ایران، با اشاره به محور‌های اساسی این بیانیه، اظهار کرد: حرکت رو به جلوی کشور زمانی محقق می‌شود که جامعه بر مبانی و ارزش‌های انقلابی استوار بماند و از مسیر اصلی انقلاب فاصله نگیرد.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین بخش‌های بیانیه گام دوم، تبیین حقیقت درونی انقلاب اسلامی است، افزود: دشمنان از ابتدای پیروزی انقلاب تلاش کردند با ایجاد تردید و تحریف اهداف، انقلاب را از مسیر خود منحرف کنند و ملت ایران را به سازش با نظام سلطه بکشانند، اما ماهیت انقلاب اسلامی هرگز بر پایه تسلیم و عقب‌نشینی شکل نگرفته است.

امام جمعه کرج با اشاره به نقش مردم در استمرار انقلاب گفت: برخلاف برخی انقلاب‌ها که پس از پیروزی ارتباط خود را با بدنه اجتماعی قطع کردند، انقلاب اسلامی همواره بر حضور و اراده مردم تکیه داشته و برگزاری ده‌ها انتخابات در طول بیش از چهار دهه گذشته، گواه روشنی بر این واقعیت است.

وی ادامه داد: هدف انقلاب اسلامی تنها تغییر یک ساختار سیاسی نبود، بلکه زمینه‌سازی برای مشارکت مردم در مسیر رشد، تعالی و پیشرفت همه‌جانبه کشور از اهداف اصلی آن به شمار می‌رود.

آیت‌الله حسینی همدانی با تأکید بر هم‌راستایی مفهوم «نظام» و «انقلاب» در اندیشه بنیان‌گذاران انقلاب اسلامی تصریح کرد: انقلاب اسلامی برای ارتقای اخلاقی، مادی و معنوی جامعه شکل گرفت و نظام نیز در ادامه همان مسیر و برای تحقق همان آرمان‌ها استقرار یافت.

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کرد: نظام انقلابی مبتنی بر پیوند امت و امام است و مردم ایران در طول ۴۷ سال گذشته، به‌خوبی ساختار و ماهیت این نظام را شناخته و با آن همراهی کرده‌اند.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز همچنین بر ضرورت بازخوانی عملکرد‌ها در قبال بیانیه گام دوم انقلاب تأکید کرد و گفت: اکنون باید بررسی شود که طی هفت سال گذشته تا چه اندازه مفاد این سند راهبردی در عرصه‌های مختلف اجرایی شده است.

وی در پایان، توجه ویژه به تربیت نسل جوان انقلابی را ضروری دانست و افزود: مدرسه و مسجد به‌عنوان دو نهاد انسان‌ساز، نقش اساسی در تحقق اهداف بیانیه گام دوم دارند و باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرند؛ چرا که این مراکز همواره در کانون تمرکز و طمع دشمنان بوده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها