5 سال زندان برای پرتاب تخم مرغ

مردی که با پرتاب تخم مرغ به سوی مشتریان بانک ، اقدام به سرقت از آنها می کرد، روز گذشته در شعبه 1144 دادگاه مجتمع قضایی بعثت تهران محاکمه و به 5 سال حبس ، 74 ضربه شلاق و رد اموال به 82 مالباخته محکوم شد.
کد خبر: ۱۵۳۹۵۴

اوایل اردیبهشت ماه امسال مردی به پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران مراجعه و از به سرقت رفتن پولهایش از سوی راکب یک دستگاه موتورسیکلت اطلاع داد.
با بررسی و تحقیق رد پای یک مجرم سابقه دار به نام مهدی در این سرقت ها شناسایی شد و با دستگیری وی از سوی مردم وی در پلیس آگاهی به 82 فقره سرقت اعتراف کرد و عنوان نمود با پرتاب تخم مرغ و کثیف کردن لباس مشتریان بانک هنگامی که آنها قصد تمیز کردن لباسهای خود را داشته اند اقدام به سرقت لباسهای آنها می کردم.
به دنبال اعتراف مرد سارق به حدود 82 فقره سرقت های مختلف ، وی روانه زندان شد و پرونده اتهامی وی با صدور کیفرخواست به شعبه 1144 دادگاه مجتمع قضایی بعثت ارسال شد و روز گذشته مرد سارق محاکمه شد. قاضی رحیمی ایشکاء وی را به 5سال حبس ، 74 ضربه شلاق و رد مال میلیونی به 82 شاکی محکوم کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها