مقامات پلیس افغان اعلام کردند ، شورشیان گروه طالبان 7 مامور پلیس را درایالت قندهار در جنوب این کشور سر بریده اند.
کد خبر: ۱۵۳۵۲۰
به گزارش شبکه BBC ، یک فرمانده محلی پلیس افغان گفت : شورشیان طالبان پس از حمله به یک پاسگاه پلیس در شهر ارغنداب در ایالت قندهار هفت مامور پلیس را سربریدند.
اوافزود ، در این حمله شش مامور پلیس دیگر ناپدید شده اند. شورشیان طالبان ادعا کرده اند که نفر از ماموران پلیس را در این پاسگاه سر بریده اند.
در عین حال به گفته مقامات محلی افغان در قندهار، شورشیان طالبان مدیر اداره گمرک شهر اسپین بولدک رادر بزرگراه قندهار- اسپین بولدک ربوده و دو مامورگمرک را کشته اند.
در همین حال نیروهای ائتلاف بین المللی در افغانستان می گویند، سربازان آنها در یک عملیات با هدف سرکوبی افراد مسلح خارجی چند نفر از آنها را در ایالت غزنی کشته و دو نفر دیگر را بازداشت کرده اند.
نیروهای ائتلاف در بیانیه ای ای اعلام کردند ، این افراد در یک خانه در شهر ناوه در ایالت غزنی مخفی شده بودند و از شورشیان طالبان حمایت می کردند.
به گفته نیروهای ائتلاف ، سربازان آنها در هنگام بازرسی خانه ای که این افراد در آن حضور داشتند، جسد یک زن شبه نظامی را در میان کشته شدگان کشف کردند.
بر اساس این بیانیه ، سربازان نیروهای ائتلاف مقداری اسلحه و مواد انفجاری را نیز از این خانه به دست آورده اند و در جریان عملیات یک سرباز نیروهای ائتلاف زخمی شده است.
از سوی دیگر نیروهای پیمان اتلانتیک شمالی- ناتو- مستقر در ایالت ناآرام اورازگان می گویند در پی یک درگیری ای که پنجشنبه شب ادامه داشت دو شبه نظامی طالبان را کشته و دو تن دیگر از آنها را زخمی کرده اند. در این درگیری یک سرباز نیروهای ناتو نیز کشته شد.