خرید و فروش یک میلیون دام در بیغوله های تهران

مدیرعامل سازمان سردخانه و کشتارگاه های شهرداری تهران از خرید، فروش و ذبح سالانه یک میلیون دام زنده بدون هیچ نظارت بهداشتی در 200 مرکز و بیغوله غیربهداشتی در سطح شهر تهران خبر داد.
کد خبر: ۱۵۲۹۹۸

به گزارش شهرداری تهران ، حسن طاهری با بیان این که حداقل 350 نوع بیماری از دام به انسان قابل انتقال است ، افزود: مصرف روزانه مواد پروتئینی در تهران ، یکهزار تن است که از این مقدار، 400 تن گوشت قرمز و 600 تن گوشت مرغ و ماهی است.
وی بار دیگر با تاکید بر این که برخورد با چوب به دستان (فروشندگان) و مراکز غیر بهداشتی عرضه دام زنده تا متقاضی خرید دام زنده از این افراد وجود دارد، امکان پذیر نخواهد بود، تصریح کرد: در حال حاضر 2 مرکز بهداشتی عرضه دام زنده در منطقه 15 و 18 از سوی شهرداری تهران راه اندازی شده و این در حالی است که نبود امکان دسترسی تمام شهروندان تهرانی به این مراکز از یک سو و کمبود تعداد آنها از سوی دیگر، موجب شده تا همچنان متقاضی خرید دام زنده از چوب به دستان وجود داشته باشد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها