دام قاچاق‌بران گروگانگیر‌ برای مهاجران ترکیه

دو دوست که قصد مهاجرت به ترکیه را داشتند از سوی قاچاق‌بران ربوده شده و گروگانگیران از خانواده‌شان اخاذی کردند. این درحالی بودکه یکی ازگروگان‌هابعد از دو ماه نجات یافت و دیگری هنوز در اسارت به‌سر می‌برد.
دو دوست که قصد مهاجرت به ترکیه را داشتند از سوی قاچاق‌بران ربوده شده و گروگانگیران از خانواده‌شان اخاذی کردند. این درحالی بودکه یکی ازگروگان‌هابعد از دو ماه نجات یافت و دیگری هنوز در اسارت به‌سر می‌برد.
کد خبر: ۱۵۲۹۵۴۳
 
به گزارش خبرنگار جام‌جم، روزهای پایانی شهریور امسال مردی تبعه افغانستان با حضور در شعبه نهم بازپرسی دادسرای جنایی تهران با طرح شکایتی گفت: چند سال قبل برادرم برای کار و ازطریق قاچاق‌بران به ایران آمد و به‌عنوان کارگر ساختمانی کار می‌کرد. از چند ماه قبل که مهاجران غیرقانونی مجبور شدند ایران را ترک کنند، او تصمیم گرفت برای کار و مهاجرت به ترکیه سفر کند‌. با هم تلفنی حرف زدیم که گفت با مردی در این رابطه آشنا شده و می‌خواهد از طریق او به ترکیه برود و بعد از مستقر شدن، تلفنی اطلاع می‌دهد.بعد از دوهفته مردی تلفنی با من و خانواده‌ام حرف زد و با تهدید به قتل برادرم از ما در برابر آزادی‌اش دلار درخواست کرد.مجبور شدیم طلاهای زنان خانواده را علاوه بر یک قطعه زمین کشاورزی بفروشیم و ۲۰۰۰ دلار را تهیه و از طریق صرافی برای آنها واریز کنیم اما برادرم را آزاد نکردند. در ادامه فهمیدیم یکی از دوستان برادرم را هم به همان شیوه همراه او ربوده و از خانواده‌اش ۳۰۰۰ دلار اخاذی کرده و هیچ‌کدام را تاکنون آزاد نکرده‌اند. 
تحقیقات برای دستگیری آدم‌رباهای اخاذ ونجات دو گروگان جوان ادامه داشت که با گذشت دوماه از این ماجرا،برادر شاکی بعد از اخاذی هزار دلاری از خانواده‌اش آزاد شد.ماموران از گروگان نجات‌یافته تحقیق کردند که معلوم شد او قرار بوده از ایران به ترکیه مهاجرت کند و آنجا در یک رستوران مشغول به کار شود که قاچاق‌بران او را فریب داده و در یک خانه قدیمی زندانی‌اش کردند. از خانواده‌اش اخاذی و تهدید کرده بودند اگر پول‌ها را نپردازند، ابتدا اعضای بدن او را قطع کرده و برای‌شان ارسال می‌کنند، بعد او را کشته و جسدش را برای‌شان می‌فرستند‌. خانواده‌اش با شنیدن این تهدیدها مجبور شدند پول را بپردازند و وی را بعد ازدو ماه اسارت رها کردند. اما دوستش همچنان گرفتار است. 
تحقیقات پلیسی برای دستگیری آدم‌ربایان و نجات گروگان دوم همچنان ادامه داشت تا این‌که در روزهای پایانی هفته گذشته خانواده گروگان دوم به اداره پلیس تهران رفتند و اعلام کردند ربایندگان بار دیگر از آنها درخواست پول کردند اما می‌ترسند ۲۰۰۰ دلار دیگر را بپردازند اما پسرشان را آزاد نکنند.
ماموران ضمن هشداربه این خانواده از آنها خواستندکه به بهانه پرداخت پول به محل قراربروند. ماموران محل را محاصره کردند‌. ساعاتی بعد مرد ایرانی به آنجا آمد ومی‌خواست ساک دلارها را بردارد وفرارکند که باهوشیاری پلیس دستگیر شد‌. 
متهم با انتقال به پلیس آگاهی تهران در اظهاراتش گفت‌: نقش من فقط دریافت پول از خانواده گروگان‌ها بود. دیگر اعضای باند به بهانه مهاجرت و کار در ترکیه و آلمان گروگان‌ها را فریب می‌دادند. آنها گروگان‌ها را شکنجه و در قبال آزادی آنها دلار یا یورو دریافت می‌کردند. 
عظیم سهرابی، بازپرس شعبه نهم دادسرای جنایی تهران با تایید این خبر به جام‌جم گفت‌: متهم در بازداشت به‌سر می‌برد‌. تحقیقات برای دستگیری بقیه اعضای باند و آزادی گروگان دوم ادامه دارد.
newsQrCode
برچسب ها: قاچاق
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها