اعلام نتایج اولیه انتخابات کوزوو

براساس نتایج اولیه و رسمی ناظران مستقل از انتخابات پارلمانی و محلی در کوزوو که روز شنبه 17 نوامبر برگزار شد حزب وابسته به رهبر سابق شورشیان جدایی طلب
کد خبر: ۱۵۲۸۰۷
آلبانیایی تبار که خواستار استقلال فوری ایالت کوزوو است در صدر انتخابات قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس ، براساس نتایج اولیه و رسمی ناظران مستقل از بیش از یک سوم آرای شمارش شده حزب دموکراتیک کوزوو (مخالف) به رهبری هاشم تاچی رهبر سابق شورشیان جدایی طلب آلبانیایی تبار (UCK) با کسب 35 درصد آرا در صدر قرار دارد.

براساس این نتایج حزب حاکم اتحادیه دموکراتیک کوزوو نیز با کسب 23 درصد آرا در رده دوم قرار دارد.
انتخابات پارلمانی و محلی در ایالت کوزوو در شرایطی برگزار شد که اکثریت آلبانیایی تبار این ایالت جدایی طلب از آن حمایت ولی اقلیت صرب تبار آن را تحریم کرده اند.

هاشم تاچی گفته است ، در صورتی که به مقام نخست وزیری انتخاب شود پس از انقضای ضرب الااجل تعیین شده توسط سازمان ملل متحد در روز 10 دسامبر سال جاری برای مشخص کردن آینده این ایالت ، استقلال کوزوو را اعلام خواهد کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها