بازیکنان ایران و آمریکا با گل های سفید خواستار صلح جهانی شدند

پیش از دیدار تیم های ایران و آمریکا در جام جهانی 2007 فوتبال ساحلی، بازیکنان دو تیم با اهدای دسته گل های سفید خواستار برقراری صلح جهانی شدند.
کد خبر: ۱۵۱۳۶۴

تیم های ملی فوتبال ساحلی ایران و آمریکا روز گذشته از گروه B جام جهانی 2007 در ریودوژانیرو دیدار حساسی را برگزار کردند که در پایان آمریکا با نتیجه 7 بر 6 به برتری رسید.
پیش از شروع مسابقه بازیکنان هر دو تیم و کاپیتان ها با هدایا و دسته های گل از همدیگر استقبال کردند.
فرانسیس فاربروف، کاپیتان تیم ملی آمریکا در این زمینه تاکید کرد: دادن هدایا به یکدیگر بر خلاف مسائل سیاسی و تنش ها، آرامش و صلح را نشان داد.
به گزارش خبرگزاری فارس ، وی ادامه داد: پیرامون این دیدار خبرهای سیاسی زیادی منتشره شده و رنگ و بوی غیر ورزشی به این مسابقه بخشیده بود؛ اما با اهدای دسته گل های سفید که نشان صلح محسوب می شوند، چیز دیگری را نشان دادیم.
فاربروف تصریح کرد: کاپیتان تیم ایران به گرمی هدیه مان را پذیرفت و متقابلا9 هدیه ای را به نشان دوستی به ما داد.
پس از رفتارهای دوستانه بازیکنان هر دو تیم، بازیکنان و حاضرین به ویژه سرمربی تیم آمریکا از این رفتار شگفت زده شد و در این زمینه گفت: این نوع رفتارها نشان می دهد که در زمینه ورزش می توانیم جهانی توام با صلح و پر از عاطفه داشته باشیم. رد و بدل کرده هدایا میان بازیکنان ایرانی و آمریکایی عقاید واقعی این دو ملت را تشریح کرد.
تیم ملی فوتبال ساحلی ایران در سومین مسابقه فردا با تیم ملی اسپانیا دیدار خواهد کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها