به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، دکتر محمد هادی فرح زادی اظهارداشت: این سند در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده و با هدف ارتقای سلامت، کاهش نابرابریهای تغذیهای و ایجاد نظامی پایدار در تأمین و مصرف مواد غذایی تدوین شده است.
رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان یزد تصریح کرد : سند ملی دانشبنیان تغذیه (افق ۱۴۱۱-۱۴۰۲)، با رویکردی علمی، بینبخشی و با تأکید بر توان داخلی، تلاش میکند تا با کاهش نابرابریهای تغذیهای، ارتقای امنیت غذایی، و توسعه الگوهای سالم مصرف، بنیانی پایدار برای سلامت جامعه ایجاد کند.
فرح زادی خاطرنشان کرد: استقرار این سند در استان یزد با محوریت استانداری و همکاری همه دستگاهها و نهادهای مرتبط، ضرورتی انکارناپذیر برای آیندهای سالم و پایدار است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر مرندی، تحلیلگر مسائل بینالملل در گفتوگو با «جامجم» به تشریح ظرفیتهای دوران گذار جهانی برای کشورمان پرداخت
گفتوگو با بهمن نامورمطلق، استاد دانشگاه شهید بهشتی