تریلیون ریال سهام شرکت های دولتی به بخش خصوصی واگذار شد
ایرنا: رییس سازمان خصوصیسازی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون در مجموع تریلیون ریال سهام شرکتهای دولتی به بخشهای خصوصی و تعاونی واگذار شده است.
کد خبر: ۱۴۹۷۰۰
"غلامرضا حیدری کرد زنگنه" روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با بیان آنکه براساس برنامه زمان بندی شده، امسال سهام شرکت دولتی به بخشهای خصوصی و تعاونی واگذار میشود، افزود: خوشبختانه برنامه خصوصیسازی براساس برنامه زمانبندی شده ، تداوم داشته است.
بهگفته وی، به استثنای تعداد معدودی از شرکتها که برنامه واگذاری سهام آنها بنا به دلایلی جابه جا شده است، واگذاری سهام سایر شرکتها براساس برنامه پیشبینی شده ، صورت گرفته است.
وی اظهار داشت: در پنج ماه آینده نیز ماهانه سهام تا شرکت به بخش غیردولتی واگذار خواهد شد.
کرد زنگنه در خصوص برنامه واگذاری بانکهای دولتی، گفت: پس از بررسی یک ساله سه کمیته در خصوص واگذاری سهام بانکها، نتایج نهایی آماده و بتازگی به تصویب مجامع بانکها رسید و باهماهنگی صورت گرفته بابورس اوراق بهادار، پنج درصد سهام چهار بانک دولتی شامل بانکهای تجارت، ملت، صادرات و رفاه کارگران و نیز پست بانک برای کشف قیمت تا سه ماه آینده دربورس عرضه خواهد شد.
وی همچنین از واگذاری سهام شرکتهای مخابرات و کشتیرانی تا پایان امسال خبر داد.
رییس سازمان خصوصیسازی در ادامه از آغاز پرداخت سود سهام عدالت به پنج میلیون نفر سهامدار خبر داد و افزود: سود سهام عدالت براساس قرارداد منعقده با بانک سپه، از مهرماه جاری به حساب این بانک در هزار و شعبه آن در سراسر کشور واریز شده است.
به گفته وی، مجموع سود تقسیمی بین پنج میلیون نفر سهامدار حدود تریلیون و میلیارد ریال است که باید تا آذرماه امسال به سهامداران پرداخت شود.
وی افزود: تاکنون یک تریلیون و میلیارد ریال از مجموع سود پرداختی به حساب بانک سپه واریز شده است.
کرد زنگنه با بیان آنکه در مرحله نخست واگذاری سهام عدالت قرار بود به هر نفر پنج میلیون ریال و برای هر خانوار تا سقف میلیون ریال سهام عدالت واگذار شود، گفت: براساس مصوبه ستاد مرکزی، مقرر شده است برای هر نفر میلیون ریال و به ازای هر خانوار تا سقف میلیون ریال سهام عدالت واگذار شود.
وی در ادامه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا تصریح کرد، واگذاری این میزان سهام در روزهای اخیر در استان که ثبت نام انجام و قراردادها منعقد شده بود، صورت گرفت.
به گفته کرد زنگنه ، در مرحله جدید تاکنون قرارداد واگذاری سهام برای چهار میلیون نفر روستایی منعقد شده است و بقیه نیز تا پایان آذر ماه انجام خواهد شد.