کمک ۱۰ میلیارد ریالی خیرین به آزادی زندانیان در ساوجبلاغ

خیرین البرزی در راستای اجرای پویش «گره‌گشا باشیم»، مبلغ ۱۰ میلیارد ریال به آزادی زندانیان نیازمند و حمایت از خانواده‌های آنان کمک کردند.
خیرین البرزی در راستای اجرای پویش «گره‌گشا باشیم»، مبلغ ۱۰ میلیارد ریال به آزادی زندانیان نیازمند و حمایت از خانواده‌های آنان کمک کردند.
کد خبر: ۱۴۹۶۴۳۵

به گزارش جام جم البرز، در راستای اجرای پویش «گره‌گشا باشیم»، خیرین البرزی در مراسم گلریزان که با حضور امام جمعه، مسئولان اداره کل زندان‌ها، مقامات قضایی، نظامی و مسئولان شهرستان ساوجبلاغ برگزار شد، مبلغ ۱۰ میلیارد ریال به آزادی زندانیان نیازمند و حمایت از خانواده‌های آنان کمک کردند.
این حرکت خیرخواهانه نه‌تن‌ها به آزادی زندانیان بی‌بضاعت کمک می‌کند، بلکه از بسیاری از مشکلات اجتماعی و اقتصادی که خانواده‌های این افراد با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، می‌کاهد. یکی از اهداف اصلی این پویش، کمک به زندانیانی است که به دلیل مشکلات مالی در حبس به سر می‌برند.
بسیاری از این افراد مرتکب جرائم غیرعمد شده و به دلیل ناتوانی در پرداخت دیون خود، در زندان باقی مانده‌اند. کمک‌های جمع‌آوری‌شده در این مراسم می‌تواند موجب آزادی تعداد قابل توجهی از این زندانیان شود و همچنین برای تأمین نیاز‌های اولیه خانواده‌های آنان مورد استفاده قرار گیرد.
بخشی از این مبلغ جمع‌آوری شده به پرداخت دیون زندانیان و آزادی آن‌ها اختصاص خواهد یافت و بخش دیگری از این کمک‌ها نیز برای تأمین نیاز‌های اساسی خانواده‌های زندانیان هزینه خواهد شد تا آنان بتوانند دوران سخت نبود سرپرست خانوار را با مشکلات کمتری سپری کنند.
این مراسم گلریزان نشان داد که فرهنگ همدلی و کمک به همنوع در جامعه همچنان زنده است و نیکوکاران البرزی نقش مؤثری در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارند. امید است که این اقدامات خیرخواهانه بتواند گره‌ای از مشکلات زندانیان نیازمند و خانواده‌هایشان باز کند و جامعه را به سوی همدلی و مهربانی بیشتر سوق دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها