رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل؛

دستگیری ۸ نفر از مجرمان سابقه‌دار موادمخدر

سرهنگ کمال نوجوان،رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل از دستگیری ۸ نفر از مجرمان سابقه‌دار مواد مخدر و ۱۷نفر معتاد متجاهر در این استان خبر داد.
سرهنگ کمال نوجوان،رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل از دستگیری ۸ نفر از مجرمان سابقه‌دار مواد مخدر و ۱۷نفر معتاد متجاهر در این استان خبر داد.
کد خبر: ۱۴۹۲۶۹۸

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از فارس،سرهنگ کمال نوجوان، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل  اظهار کرد: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل با هدف افزایش احساس آرامش فردی و عمومی و پاسخگویی به درخواست‌ها و مطالبات مردمی طرح مقابله با خرده فروشان موادمخدر را اجرا کردند.

وی افزود: در اجرای این طرح ماموران پلیس موفق شدند طی ۵ عملیات پلیسی ۸ نفر از مجرمان سابقه دار مواد مخدر و ۱۷ نفر معتاد متجاهر را دستگیر و ۳واحد مسکونی را با هماهنگی قضایی پلمب کنند.

نوجوان بیان کرد: از دستگیر شدگان مقادیری مواد مخدر و ۲۱ عدد انواع آلات استعمال و توزین مواد مخدر کشف شد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل در خاتمه با قدردانی از مشارکت و همدلی مردم در اجرای موفق طرح‌های انتظامی خاطرنشان کرد: تلفن ۱۱۰ و ۱۳۰ پلیس به صورت شبانه‌روزی آماده دریافت گزارش مردمی در رابطه با فعالیت‌های مجرمانه است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
باید دندان طمع غرب را کشید

دکتر منوچهر متکی در گفت‌وگوی اختصاصی با روزنامه جام‌جم ضمن تحلیل دشمنی‌های اخیر آمریکا و تروئیکای اروپایی مطرح کرد:

باید دندان طمع غرب را کشید

مجری‌گری فرمول ندارد

گپ‌و‌گفت خبرنگار جام‌جم با قصه‌نویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است

مجری‌گری فرمول ندارد

نیازمندی ها