کاهش ساعات کار در ونزوئلا

هوگو چاوز رییس جمهور ونزوئلا پیشنهاد کرد ساعات کار روزانه همه مردم کشورش  به استثنای یک نفر- به 6 ساعت در روز کاهش یابد تا مردم در انقلاب سوسیالیستی او فرصت بیشتری برای استراحت و تفریح داشته باشند.
کد خبر: ۱۴۹۲۶۲

به گزارش گاردین ، براساس پیشنویس قانون اساسی جدید که در کنگره ونزوئلا تحت بررسی است همه مردم این کشور- به استثنای خود چاوز- وقت بیشتری برای سرگرمی و استراحت خواهند داشت.
بر اساس همین پیشنویس محدودیت دوره های ریاست جمهوری حذف خواهد شد تا چاوز، که به نظر می رسد به ندرت می خوابد یا به مرخصی و استراحت می رود ، به فعالیت های فراوان خود در آینده ادامه دهد.
منتقدان می گویند این2 پیشنهاد مستقیما ارتباط دارند: پیشنهاد روزی 6 ساعت کار وعده ای عوام فریبانه برای تسهیل تصویب پیشنهاد ادامه نامحدود ریاست جمهوری در همه پرسی دسامبر است.
ظاهرا از مفاد دیگر پیشنویس فوق توقیف بدون اتهام مردم در مواقع "اضطراری" است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها